greg_lipski Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 woda dociekła moich stóp skąd ta dociekliwość? - no tak, na suficie zdrada Wstałem Londyn był we mgle a deszcz sobie równo... a niech tam - dumałem - będzie o czym gadać z landlordem czynsz nie podskoczy Londyn we mgle jest uroczy
Waldemar Talar Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajna ta chwila - choć może zbyt mokra - bardzo podoba się Waldkowi pierwsza zwrotka z tą zdradą na suficie. pozd.
Magda_Tara Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 I ta dociekliwość wody !! super ! ;)))
Nechbet Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 takie milutkie to i uśmiechnęłam się :) na plus pozdrawiam serdecznie Marta
Jacek_Suchowicz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 podskoczy - uroczy nawet dobry rym pozdrawiam Jacek
kasiaballou Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Tak; fajniutkie, leciutkie, ale ostatni wers (pointa?) zbyt wtórny/a. Pozdrówki :) kasia.
greg_lipski Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 bardzo dziekuje Wszystkim za komentarze i pozdrawiam z koncem tygodnia
Baba_Izba Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Bardzo lekką ręką napisany wiersz, wydaje się, że wprawną, nawet te rymy, chyba - są celowo użyte. Mnie się podoba, pozdrawiam - baba
lubię latawce Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2008 dwa ostatnie wersy skopane :( reszta zaskakująco dobra (i to u nowego nicka, no no ;P) zakręciłabym jeszcze trzecią linijkę, o tak:no tak, suficie zdrada -> bez tego przyimka robi się taaaka metafora (mam nadzieję? :P) pozdrawiam serdecznie i czarująco :P he he
Rekomendowane odpowiedzi