Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 a to widziałeś? www.youtube.com/watch?v=Bj6nhpC5Qbo
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak odkryłaś kolejną moją zaletę. może być zaleta, może być wada. zależy jak leży O Boże, za co Cię przyskrzynili? Co przeskrobałaś? siedziaŁam za nieodpowiedni wiek ;P taki bunt ;)
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za tego linka, przypomniaŁa mi się ta piosenka, bardzo ją lubię :*
mały_dzielny_toster Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 pl.youtube.com/watch?v=ZP95btX8NJE i coś co kocham o tej porze roku i mogę słuchać na okrągło i o matko zawsze mam takie piękne wspomnienia... chlip chlip... pl.youtube.com/watch?v=hZhoF9Isf0o
Espena_Sway Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 dobra teraz linki z ula :P muzyka różna, tak jak ja www.youtube.com/watch?v=re6TtjOqJb0 - to wszyscy znają :P www.youtube.com/watch?v=FAPtTS0TYtU - niedawno odkryte www.youtube.com/watch?v=o6h_-JAlLnI - uwielbiam :D www.youtube.com/watch?v=22kGEbIwmWY - wspaniaŁy duet www.youtube.com/watch?v=Nj5CY94s8mU - lubię klip www.youtube.com/watch?v=EEzM9LDFZ-A - stara miŁość nie rdzewieje ;P www.youtube.com/watch?v=VpClJU6pKXo - znane, ale :) www.youtube.com/watch?v=vFoIdxLBm_A - stare, kochane czasy www.youtube.com/watch?v=Zx3m4e45bTo - :D:D:D www.youtube.com/watch?v=BkgMlrGXB5c - all my love :D
Eliasz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 + Jak muzyka to tylko w durze. polecam Vicente Amigo (piękny hiszpański gitarzysta) tutaj link do ładnej hiszpańskiej kompozycji... [url]pl.youtube.com/user/Satvic[/url]
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przypomniałaś mi Espeno Led Zeppelin - All My Love !:) Też polecam :)) Dziękuję pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem też sięgam w takie rytmy Eliaszu : www.youtube.com/watch?v=5bkC8Ul0zww www.youtube.com/watch?v=iIRqPfy3_z0
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Tosterku nie wchodzą mi Twoje linki :(
adolf Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 heh :) mnie tam tak sobie, ale ja mam ponoć dresiarskie gusta :P ------------ h ttp://pl.youtube.com/watch?v=C854fFFkO7Y&feature=related - z tym mi się najlepiej Lechonia czyta h ttp://pl.youtube.com/watch?v=aSeUtkq8WSc&feature=related - z tym Baczyńskiego h ttp://pl.youtube.com/watch?v=9QfevLXUnJY - z tym Norwida h ttp://pl.youtube.com/watch?v=yOC9QcHnsBo - z tym Słowackiego h ttp://pl.youtube.com/watch?v=km4GJePQgJA - z tym Tuwima (poważne utwory) :))) pozdr. i wiele innych ;)
adolf Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 heh :) mnie tam tak sobie, ale ja mam ponoć dresiarskie gusta :P ------------ h ttp://pl.youtube.com/watch?v=C854fFFkO7Y&feature=related - z tym mi się najlepiej Lechonia czyta h ttp://pl.youtube.com/watch?v=aSeUtkq8WSc&feature=related - z tym Baczyńskiego h ttp://pl.youtube.com/watch?v=9QfevLXUnJY - z tym Norwida h ttp://pl.youtube.com/watch?v=yOC9QcHnsBo - z tym Słowackiego h ttp://pl.youtube.com/watch?v=km4GJePQgJA - z tym Tuwima (poważne utwory) :))) pozdr. i wiele innych ;)
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaraz zajrzę tylko poprawię moze tak : www.youtube.com/watch?v=C854fFFkO7Y&feature=related - z tym mi się najlepiej Lechonia czyta www.youtube.com/watch?v=aSeUtkq8WSc&feature=related - z tym Baczyńskiego www.youtube.com/watch?v=9QfevLXUnJY - z tym Norwida www.youtube.com/watch?v=yOC9QcHnsBo - z tym Słowackiego www.youtube.com/watch?v=km4GJePQgJA - z tym Tuwima (poważne utwory) :))) ;D a przewiecha na klacie jest ? ;DD pozdr.
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Oj Adolfie sięgnąłeś do jakiejś anglojęzycznej wersji a tu jest O R Y G I N A Ł !!! ;DDD www.youtube.com/watch?v=8IDSLNXyfuQ
Eliasz Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mały dzielny tosterze nie chcą mi te linki wskoczyć... - może coś pomyliłaś podczas linkowania? ale nie wiem tam i nie sądzę nikogo
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Linki Tostera : :))) www.youtube.com/watch?v=ZP95btX8NJE www.youtube.com/watch?v=hZhoF9Isf0o
Eliasz Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Ci Agatko, tutaj podaję link do mojego profilu na youtube: [url]pl.youtube.com/user/slawek033[/url]
Agata_Lebek Opublikowano 28 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 Działajcie ludzie ino z życiem !!!:))) www.youtube.com/watch?v=HVVtgczao_E
Eliasz Opublikowano 28 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2008 +Okay: [url]www.vicente-amigo.com/ingles.htm[/url]
amerrozzo Opublikowano 29 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2008 Wideoklip, do którego stworzenia inspiracją było niemieckie nieme arcydzieło ekspresjonizmu pt. "Gabinet doktora Caligari" z 1920 roku. pl.youtube.com/watch?v=Ezcoy-Lz8p4 "Karuzela z Madonnami" wg Czarnej Damy Polskiej Piosenki: pl.youtube.com/watch?v=2c4P5WWwl14 Jeszcze raz "Karuzela z Madonnami", tym razem w wykonaniu Steczkowskiej: pl.youtube.com/watch?v=NkJX5bIcQxU
Rekomendowane odpowiedzi