Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 wpiszesz chinese democracy na wrzucie i jest;) a na YT jest za to Pictures at an Exhibition ELP;) podałbym linki, ale net mi coś mulasto chodzi i zanim wyszukam minie pół wieku:]
Wiktor_Bukowski Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 odnośnie muzy - iki, polecam gorąco - twórczość K. Staszewskiego, poezja w każdym milimetrze, artysta wspaniały, i natycha :P ps. Aqualung tulów z dżetro i w tym klimacie również
Johny Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tutaj www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Lady_Malakian&sid=209 jest chyba cały album.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znam, znam :) Celina chyba najlepsza, ale ostatnio jakoś mnie nie ciągnie w te typy ;)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tutaj www.chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=Lady_Malakian&sid=209 jest chyba cały album. Johny mnie ten chomik jakoś źle wchodzi, komp. strasznie się zaczyna mulić i wyrzuca mnie z neta..:(
Espena_Sway Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. albo Marduka ]:>
Espena_Sway Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nieźle :D z muzyki polecam trip-hop Portishead, Massive Attack albo post rock typu Sigur Rós
Espena_Sway Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm, nie wiedziaŁam że sŁuchasz HH kiedyś też trochę siedziaŁam w tym klimacie. teraz wolę trip-hop :D
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nieźle :D z muzyki polecam trip-hop Portishead, Massive Attack albo post rock typu Sigur Rós Z tych które wymieniłaś Espeno najbardziej chyba Sigur Rós,właśnie słucham: www.youtube.com/watch?v=8cZGgtN42ns
amerrozzo Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak odkryłaś kolejną moją zaletę. O Boże, za co Cię przyskrzynili? Co przeskrobałaś?
Patryk_Nikodem Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma chyba nic nowego Guns n' Roses na youtubie Marcinie... mam problem z doborem programu do ściągania muzyki.., w końcu zostałam przy lime wire. Możecie coś doradzić w tym temacie? Soulseek droga Pani. Ode mnie: God is an Astronaut, Blackfield, Worm Is Green, The Lost Patrol, Creedence Clearwater Revival, Archive, Bass Communion, Porcupine Tree, Smashing Pumpkin, Something Like Elvis, Prodigy, No man, Air, Flunk, Dragontears, Spiritual Front. Z cięższych: Andromeda, Kat, Qotsa, Fu manchu, Kyuss, NiN, Slayer, RATM, Sweet Noise, Black Sabbath, Led Zeppelin, Primus.
Patryk_Nikodem Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.youtube.com/watch?v=2zQbyifVY-U ta też jest piękna
Pancolek Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 pl.youtube.com/watch?v=jxQuhywpGbU&feature=related Poza tym wszyscy dobrze prawicie
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 no, net chodzi trochę szybciej, czas na jakieś linki=)The Doors: www.youtube.com/watch?v=cYG1O6Okxvc www.youtube.com/watch?v=dbI5K0AzNHI&feature=related www.youtube.com/watch?v=old6xeBVIfw&feature=relatedNico: www.youtube.com/watch?v=DEXvA8Z0Fz0King Crimson: www.youtube.com/watch?v=p4c5lY_5NNUDżem: www.youtube.com/watch?v=Prf3Q6ICF90ELP: www.youtube.com/watch?v=_Y1x04hAUT4The Byrds: www.youtube.com/watch?v=VVnU_WaTvdc A to moja kapela: www.youtube.com/watch?v=JmrVuwpxSeI
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma chyba nic nowego Guns n' Roses na youtubie Marcinie... mam problem z doborem programu do ściągania muzyki.., w końcu zostałam przy lime wire. Możecie coś doradzić w tym temacie? Soulseek droga Pani. Ode mnie: God is an Astronaut, Blackfield, Worm Is Green, The Lost Patrol, Creedence Clearwater Revival, Archive, Bass Communion, Porcupine Tree, Smashing Pumpkin, Something Like Elvis, Prodigy, No man, Air, Flunk, Dragontears, Spiritual Front. Z cięższych: Andromeda, Kat, Qotsa, Fu manchu, Kyuss, NiN, Slayer, RATM, Sweet Noise, Black Sabbath, Led Zeppelin, Primus. Dziękuję P. Patryku za soulseek- a i muzę ciekawą, będzie co sciągać :)
Magnetowit_R. Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 no to bez kompromisu;) www.youtube.com/watch?v=0WptignJ_qs www.youtube.com/watch?v=KOc4-uxjOEc www.youtube.com/watch?v=nXewUkx6N4s&feature=related na wokalu chris conelly (Chris Connelly is a Scottish-born, Chicago-based singer-songwriter. Known equally for his lush, melodic solo work as well as for his participation in the industrial music scene, Chris is also the author of two books), i wogole pigface - projekt w ktorym ok 250 osob z undergroundu sie przewineło. i numer kiss king, mnie osobiście rozwala.. www.youtube.com/watch?v=B08ovQ1zFd4&feature=related pozdr
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli lubisz mocne uderzenie to polecam (dla przypomnienia;) orionka. Pozdrawiam www.youtube.com/watch?v=T8PzwxUE6Fw
Magnetowit_R. Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 www.youtube.com/watch?v=Y-uT322C6bY a to cover hitu pewnego artysty..;)
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Przy drugiej kawie trochę klasyki !!:) www.youtube.com/watch?v=zvoeeq-BH4w
amerrozzo Opublikowano 27 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2008 Amisie jeszcze to: www.youtube.com/watch?v=2QWKt1YlquA (genialny wideoklip) Itennie gorszy: www.youtube.com/watch?v=f7oMqpjIYLk&feature=related
Rekomendowane odpowiedzi