Koval_ZNowin Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 życzę powodzenia gdy przyjdzie po tych złych notatka do zapamiętania w ciężkiej torbie czapka wiązana pod szyją mówią nie do zgubienia a roztrzepane włosy czy dalej te same wiśnie na drzewach też przy wietrze falują wspomnienia z ostatniej szarej komórki tylko się nie spóźnij a grozisz mi pierwiastek z dwóch przez dwa na marginesie ołówkiem gdy jeszcze nie rysował tak czasochłonnych tabelek skok na jubilera jeżeli z tobą w środku będę miał dwa brylanty
teresa943 Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 skok na jubilera jeżeli z tobą w środku będę miał dwa brylanty Czy ona się zgodzi na ten skok? Ciekwa jestem... Krótko pierwsze wrażenie: peel zakochany, ale niepewny uczuć wybranki...Może odeszła z innym? Choć życzy jej powodzenia, to jednak tęskni... :)) Cieplutko pozdrawiam i życzę spokojnej nocy.
Koval_ZNowin Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tęsknota peela jest bardzo ważna, ona ( wybranka) zniknęła na chwile, uczucie pewne, nie ma go, dziś wróciła, jakby od nowa, ale czy z uczuciem? Biedny peel nie wiem czy odważyc się na ten skok pozdrawiam serdecznie:)
Page_up Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 czy mogę zaczerpnąć ten fragment : skok na jubilera jeżeli z tobą w środku będę miał dwa brylanty obiecuję, że to zobaczy tylko jedna osoba i głęboko to zamknie w sercu :)
Koval_ZNowin Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę bardzo nie mam nic przeciwko
zak stanisława Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 'notatka do zapamiętania w ciężkiej torbie czapka wiązana pod szyją mówią nie do zgubienia' w pierwszych wersach coś mi nie gra, może ta notatka w ciezkiej torbie, jakaś takaś ale, to tylko moeje widzimisie cmok KZN
Koval_ZNowin Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też je czasem widzę:) pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi