katarzyna_tarnowska Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 kiedy przychodzi miłość płoną owoce w ogrodach twarze przepasane słodkim światłem dom,skała,wszystko gorące nawet zimą śpisz spokojnie w środku płomienia noc otula patrząc okiem nienasyconego kochanka wciąż słuchasz brzęczących sylab cichych rozmów a tak niedawno nie wierzyłaś
mały_dzielny_toster Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Ogólnie jest bosko i zachwycam się :) Tylko: "dom,skała,wszystko gorące nawet zimą" bym poprawiła, ale chwilowo nic mi nie przychodzi do głowy, więc przyjdę później, jak coś wymyślę.
katarzyna_tarnowska Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 zapraszam i dziekuje :))
PACKA Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 uważam , że słowo miłość jest zbędne:) tak ładnie określiłaś ją ( łacznie z tytułem) czytelnik odkryje , że chodzi o miłość nie trzeba go wyręczać:):):) podoba mi się:)
Rekomendowane odpowiedzi