Tova_Brink Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 lubię zastanawiać cię refleksami myśli, których się nie spodziewałeś patrząc na moje trampki przyjemnie patrzeć jak rumienisz się krzykliwie przy ludziach od dziś słucham rad egoizmu - zdrapuję z rąk ekspresję żal mi telefonu biegającego po stole
teresa943 Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 od dziś słucham rad egoizmu - zdrapuję z rąk ekspresję żal mi telefonu biegającego po stole Tak. Czasem trzeba zdobyć się na drastyczną decyzję, by trucizna nie zabiła, jednak zawsze żal ciągnie się jak mglista smuga i dręczy nie odebrany telefon... Samo życie! Cieplutko pozdrawiam Tova Brink :)
Magda_Tara Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 "telefon biegający po stole" super obrazek ! podoba mi się ;))
a._mrozinski Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Ładne błyski poezji, ale dla mnie zbyt pourywane. Wolałbym nie błyski nagłe i chaotyczne, ale stabilny obraz. Arek
Tova_Brink Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 dziękuję wszystkim za widzenie ;) Arku, rozumiem, czego Ci brak, tylko ja staram się unikać zapychaczy za wszelką cenę, jeśli nie muszę zlepiać tekstu, nie robię tego na siłę, bo może to się odwrócić przeciwko mnie śnieżna Tova :-]
Pancolek Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 lubię zastanawiać cię refleksami kiedy patrzę jak rumienisz się przy ludziach od dziś zdrapuję z rąk telefon biegam po stole Ten egoizm i ekspresja jakoś nie bardzo użyte tutaj, Tovuś ;) Brakuje perełek, a jak to z nimi bywa, to już wyższy poziom. Każdy próbuje choćby z jedną w wierszole utrafić
Tova_Brink Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 no i dlatego, Pancuś, widzimy się dziś w P :) :-]
Baba_Izba Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersz mnie zainteresował, uważam, że jest dobry, jednak,moim zdaniem chyba trochę za dużo trz, prz, krz, Serdecznie pozdrawiam - baba
zak stanisława Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 przyjemnie patrzeć jak rumienisz się krzykliwie przy ludziach - sadysta! :D:D
M._Krzywak Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Baba Izba celnie wychwyciła potknięcia, ja dodam, że to jest dobry, mocny, rzeczowy wiersz. Dobrze się w nim czuję, wyłapuje tą "kobiecą" myśl wiersza i strasznie mi się ona podoba. Bohater wiersza, ten "on" zostaje przyłapany, a takie przyłapanie jest jedyne w swoim rodzaju. Duży, duży plus. Pozdrawiam PS - zbyt wysokie tony w przedostatniej strofie, zbyt "jękliwe", hasłowe, formułkowe, nie odnoszą się wg mnie to znakomitej strofy 1.
Hania K. Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 To jest wiersz o niczym, słaby i nieudolnie napisany, czym tutaj się zachwycać? Hania.
Tova_Brink Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 spadaj, głupia jędzo, już mam cię dziś dość :-/ p.s. jak ochłonę, odniosę się do rzeczowych komentarzy ;) :-]
mały_dzielny_toster Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Uśmiechnęłam się. A to jest niesamowite. Dziękuję. P.S. Chodź, spalimy wiedźmę na stosie :D
Tova_Brink Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja dziękuję ;) przeraża mnie gotowość do przystania na Twoją propozycję ;/ :-]
Tova_Brink Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 a ja stare półki za szafą... rany, ależ pokusa! nie, tosterko, nie wiedź mnie tam... :-]
Rekomendowane odpowiedzi