Oxyvia Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Zapraszam po raz kolejny do Biblioteki Publicznej w Aninie, ul. Trawiasta 10 w dniu 29.11.2008 r. o godz. 1700 [u]na wieczór autorski pt. Poeci w sieci[/u]. w którym przedstawię tym razem twórczość i sylwetki dwóch znanych Poetów Internetowych: [color=#FF0000]Jarosława Jabrzemskiego "Mufki" z forum Jest Lirycznie[/color] oraz [color=#FF0000]Marka Sztarbowskiego "Sokratexa" z Forum Poezja.org[/color] (Wiersze drugiego z Panów przeczyta za Jego pozwoleniem Joanna Jankowska "Oxyvia" z Forum Poezja.org i Jest Lirycznie). Zapraszam najserdeczniej! Oxy. :) PS. Zapomniałam dodać, że Marek teraz jest tutaj [color=#FF0000]Boski[/color] i zdaje się ma coś wspólnego z [color=#FF0000]Kaloszami[/color], a więc nie dla wszystkich zapewne jest rozpoznawalny jako Sokratex.
Wstrentny Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kalosze i kalosze... może coś mojego byście poczytali?
Zofia Honey Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku, czy przyjdziesz? Pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To faktycznie godne odnotowania. A może by to spotkanie przenieść do Łodzi?! ;)
Wstrentny Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku, czy przyjdziesz? ja niestety, nie dam rady.
Boskie Kalosze Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku, czy przyjdziesz? Moja Lili leci w poniedziałek na Kanary, więc - o ile już się wyszaleję do piątku :))) jak najbardziej. Pozdrawiam
Boskie Kalosze Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli wpadnę, to tylko z Twojego i Mufki powodu :)) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego wieczoru.
Eliasz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To faktycznie godne odnotowania. A może by to spotkanie przenieść do Łodzi?! ;) kiedy ja mieszkom w HrubieszOwie.
Eliasz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 ja piszę ładnie ale Dawid piękniej, a Salomon mądrzej. więc chyba nic z tego żeby czytano Sławomira Benedykta Żeromskiego.
Hania K. Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Przy utworach Boskiego to zasnąć można, nie ma atrakcyjniejszego repertuaru? Szkoda wieczoru :(
Zofia Honey Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Boskie Kalosze, skoro pani Hania wzięła Cię na cel, masz popularność zapewnioną :) Sito pani Hani jest nieomylne, ze zdumiewającą sprawnością wyszukuje najlepsze wiersze. Pozdrawiam serdecznie
Eliasz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Hania K. rulezzz!! Haniu - ty jesteś dalej w Cherubinach?
Eliasz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 bo ja tak, jakiś Benedykt mnie chce za szefa ...
Oxyvia Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli wpadnę, to tylko z Twojego i Mufki powodu :)) Pozdrawiam Was serdecznie i życzę udanego wieczoru. Bardzo mi jest miło, aczkolwiek już Ci nie wierzę w te obecywajki. :) Ale jeśli przyjdziesz, to bardzo się ucieszę, rzecz jasna.
Oxyvia Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie da się. :) Przyjedź, Pancolku. Z Łodzi nie tak daleko (zresztą dzisiaj właśnie przejeżdżałam przez Łódź). A są tacy, którzy przyjadą za znacznie odleglejszych miejsc, np. z suwalskiego. Zapraszam.
Oxyvia Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz jakieś kompleksy? Po co Ci ten wpis?
Boskie Kalosze Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie :) Kiedyś, kiedy Hania była jeszcze PeeLem dr. Oyey i nazywała się Dorotka, pisałem dla niej piosenki. Nie dość tego, że straciła swojego stworzyciela, to jeszcze brakuje jej tych songów:bida song Jeśliby kiedyś w życiu mi przyszło umierać z głodu, bez bliskich, domu - oby nad losem moim okrutnym użalać się nie przyszło nikomu! To porachunki między mną/Bogiem i wara ci, opiece społecznej, aby zabraniać utrapionemu bić się do końca o Życie Wieczne! Nie wtrącaj nosa, wścibski poeto w nie swoje sprawy! Temat jak temat: ten zmarł na raka, ja może z głodu bo różne drogi wiodą do Nieba. Zaś ty, spisując takie przypadki oko mniej suche niczym kartograf: pisz, że umarłem bo tak zachciał Bóg. Jak umierałem... ciszy pozostaw.
Eliasz Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie :) Kiedyś, kiedy Hania była jeszcze PeeLem dr. Oyey i nazywała się Dorotka, pisałem dla niej piosenki. Nie dość tego, że straciła swojego stworzyciela, to jeszcze brakuje jej tych songów:bida song Jeśliby kiedyś w życiu mi przyszło umierać z głodu, bez bliskich, domu - oby nad losem moim okrutnym użalać się nie przyszło nikomu! To porachunki między mną/Bogiem i wara ci, opiece społecznej, aby zabraniać utrapionemu bić się do końca o Życie Wieczne! Nie wtrącaj nosa, wścibski poeto w nie swoje sprawy! Temat jak temat: ten zmarł na raka, ja może z głodu bo różne drogi wiodą do Nieba. Zaś ty, spisując takie przypadki oko mniej suche niczym kartograf: pisz, że umarłem bo tak zachciał Bóg. Jak umierałem... ciszy pozostaw. ja bym dał nieco inną puentę ale przyznaję, przyznaję że wiersz jest piękny, właśnie przed chwilą odśpiewałem go na głos i się uśmiechnąłem jak dla Marii z Magdali (a to rzadkie u mnie)
Rekomendowane odpowiedzi