mały_dzielny_toster Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Wrócił Tosterek, chrup chrup, troszkę zaróżowiony, przeczytał, wzruszył się, poruszył, zaszeleścił i zatęsknił... ;) Całuski ;*
Boskie Kalosze Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja właśnie Tosterkowi wklejałem fajnego linka o Dafne... Zajrzyj koniecznie! (pod link, który podałem powyżej).
bezsenna81 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rozumiem doskonale. Znam ten stan, który nazywam stanem Dafne. Nie można się wtedy poruszyć, krzyknąć, człowiek trwa zamieniony jak Dafne w drzewo bobkowe, utkwiony na brzegu dotychczasowego życia: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?pid=619463#619463 żeby być poetą trzeba mieć wrażliwą duszę a życie ciągle próbuje nam ją uśmiercić,dlatego trudno jest żyć i do końca życia poetą pozostać
Boskie Kalosze Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To prawda. Trzeba zakładać maski i robić dobre miny ale przed samym sobą nic się nie ukryje. Głowa do góry! Naprawdę malujesz?
Boskie Kalosze Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Życzę Ci jak najlepiej. Ale i niepokoję trochę, bo sam wiem, jak łatwo zranić człowieka, kiedy odkryje się i zaczyna pisać coś prosto z serca. Przede wszystkim warto, a nawet trzeba nauczyć się oddzielać dwie rzeczy od siebie: Ja i to co Piszę - to zupełnie inne dwa światy. Tak inne, że czasem po roku nam samym wydają się obce.
bezsenna81 Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 wezmę sobie Pana rady do siebie i postaram się zdystansować.Wiem jedno że tak łatwo się nie zniechęcę i nie poddam po raz kolejny
Rekomendowane odpowiedzi