teresa943 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 zachmurzone niebo nie zna tęsknoty pragnień i szeptów gorących zielonych spojrzeń uścisków i zapewnień daru z siebie moje koraliki śmiechu rozsypane w telefonie połyskują tęczowo jak świetlista droga do ciebie pozbierasz?
Baba_Izba Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Nizanie; czyli nawlekanie. Krysiu, skąd u Ciebie się rodzi tyle tematów? Tak pięknie je ujmujesz w wiersze. One świadczą o talencie, ale i pracy. Również, a może przede wszystkim o wrażliwości, bo najpierw trzeba umieć zobaczyć, przeżyć, odczuć. Milion serdecznosci - baba
teresa943 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kochana Babo! Życie jest kopalnią tematów. Również ogromnym bogactwem są kntakty z ludźmi oraz osobiste odczucia. Obserwuję, wczuwam się i nawlekam cudze i własne, a potem to już kwestia natchnienia. Moje wiersze są proste i bezpośrednie jak życie: radości i smutki przeplatają się jak różnobarwne koraliki... tylko nizać i nizać słowa... Jestem wzruszona Twoim komentarzem. Serdecznie dziękuję. :)))) I na dobranoc mocno cmokam -Krysia
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Pointa brzmi bardzo zachęcająco:) Nigdy nie lubiłem nawlekac korali bo te nitki są za cienkie:) ale tym razem bardzo mi się te nawlekanie podoba pozdrawiam serdecznie:)
Agata_Lebek Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Pogodne niebo jest większe od największej deszczowej chmury ;) Pozbiera na 100 % Fajny wiersz. Pozdrawiam tęczowo :))
teresa943 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zachęcisz się do nawlekania koralików, skoro Ci się ta zabawa spodobała...a może nawet pozbierasz "te rozsypane"? Dziękuję. :))))
teresa943 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agatko! Pozbiera? Jesteś pewna na 100 %, to i peelka uwierzy... Dziękuję. :))) Cieplutko pozdrawiam.
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zachęcisz się do nawlekania koralików, skoro Ci się ta zabawa spodobała...a może nawet pozbierasz "te rozsypane"? Dziękuję. :)))) Ja, nie wiem czy dam radę ale spróbuję:) dobrej nocy
teresa943 Opublikowano 6 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może zachęcisz się do nawlekania koralików, skoro Ci się ta zabawa spodobała...a może nawet pozbierasz "te rozsypane"? Dziękuję. :)))) Ja, nie wiem czy dam radę ale spróbuję:) dobrej nocy Spróbuj, to się przekonasz :)))) Spokojnej nocy.
Judyt Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 moje koraliki śmiechu rozsypane w telefonie połyskują tęczowo Tereso to fajnie Ci się porozsypywało, też tak chcę :)ciepłoniaście
kasiaballou Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 "moje koraliki śmiechu' - Twój śmiech, Krysiu i optymizm są udzielające - Lubię do Ciebie zaglądać :) Pozdrówki :)) kasia.
teresa943 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko! Chcesz tak? To zadzwoń do kogoś i z nim się serdecznie pośmiej przez chwilę...pewnie zechce jeszcze...i zacznie zbierać...i dzwonić... i zbierać; a Ty będziesz mogła rozsypywać do woli... Dziękuję. :)))) Ciepełka i radosnego uśmiechu -Krysia
teresa943 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasiu! Zawsze miło mi Cię gościć. Bardzo dziękuję a wraz z serdecznym pozdrowieniem przesyłam koralikowy uśmiech :))))) Wprawdzie nie słyszysz, ale mówią, że zaraźliwy :))) Krysia
Marlett Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Teresko! trudne jest razem nizanie nitka jest cienka małe oczko ma tęczowy koralik kiedy nawleczecie cały sznur wiążąc końce z radością się spotkacie PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 7 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlett! Tak. Nizanie jest żmudne, ale potem radość spotkania ogromna :)))))
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 10 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2008 bardzo piękny wiersz :) "połyskują tęczowo jak świetlista droga do ciebie" pięknie piszesz aż z checia się czyta. Rozmarzenie i zamyślenie po wierszu sprawia, że chce się te koraliki poszukać i pozbierać, choćby wpadły pod najniższą szafę :)) Piekna pointa :) Serdecznie pozdrawiam... :)
teresa943 Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mateuszu! Ogromna radość autora, gdy wiersz porusza, mobilizuje dobre chęci czy marzenia...myślę, że czasem warto schylić się i nawet zajrzeć pod szafę, by znaleźć choćby jeden cudowny koralik... Bardzo dziękuję. :)))) Cieplutko pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi