Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Żuł gumę reklamowaną i chciał się przywitać oraz podziękować ale zapomniał wypluć lub schować na później czy też przeładować ze środka podniebienia w okolice policzka lecz między słowami gumowa zatyczka wessana do krtani resztki powietrza nosem roznosi oczy na rozmówcę osłupionego wybałusza i oczami prosi ratuj mi życie jeśli nie wiesz jak to zachowaj się przyzwoicie
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jano, obie mamy problem z komentarzami, więc... Nie cierpię ludzi żujących gumę podczas rozmowy i nie znoszę kobiet palących papierosy na ulicy... "Palić na ulicy wolno tylko dziewicy!" Oto hasło na dziś, cin-cin, Cat [sub]Tekst był edytowany przez Catalina Acosta dnia 29-06-2004 20:08.[/sub]
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Catalino Dzięki bardzo, że przeczytałas. Pozdr..)))
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Świetny wiersz! Jednakoż Orbit jest wskazana-obniża ph,szczególnie po jedzeniu! Pozdrawiam I.
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Catalino!!!! Hasło przez "H"
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jezu!! Przepraszam! Takie błędy mi się nie zdarzają...jestem w szoku. No, ale dałam popis...eh, wszystko przez te dziewice.. Catalina
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Iris. Bardzo dziekuje za miły komentarz i pozdrawiam z uśmiechem. Catalino Nie przejmuj sie aż tak - w życiu człowiek popełnia gorsze błędy, a jednak żyje dalej. Pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi