Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Płynę – trzy długości – – osiem – – dziewiętnaście – Oddech mi ucieka A siła gaśnie Biegnę gdzieś we śnie – Wyrzucam wspomnienia Za siebie Do Ciebie Od chcenia do niechcenia
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam. saM tytuł zwrócił moja uwagę, dlaCZEgo używa w nim Pani " ;)" czy to jakaś nowa forma informowania czytelnika o potencjalnej perspektywie odbiooru tekstu czy po prostu mruży Pani oko dając do zrozumienia że tak naprawdę chodzi o piwo bezalkoholowe?! zastanawia mnie obecność myślników- nie doszedłem jeszcze po co tam się znalazły... ostatnia strofa taaaka wyliczana w ogóle nie przemawia. cały tekst czyta się od niechcenia bo niczym nie zmusza do skupienia ani nie przywodzi na myśl żadnych refleksji. Pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witaj Cat, tak wprost powiem, że jesteś gdzieś na początku basenika - brodzika, prawdziwy basen przed Tobą, więc niech siła się budzi! Dziwne, że dziarscy młodzieńcy niczego tu nie chwytają, ale widać są po bezalkoholowym (a to przyćmiewa zdeka :) Taki liścik miłosny - anonsik (ciekawsza była chyba już ta niesprostytuowana - imho - kobieta). Ładnie piszesz. Jeszcze tylko trochę ciężarów i - pzdr. bogdan
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trudno, nie każdemu jest bliskie kobiece "chcę i nie chcę". Mam nadzieję, że inne się Panu bardziej spodobają, Cmok, Cat
Rekomendowane odpowiedzi