Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Toyer.... u Ciebie zwykle minorowo, uszanuję. Pomysłowo.. takie inne spojrzenie.
    • @FaLcorN   czy my nie mamy co robić Kornel ? Zamiast szukać dziewczyny dla Charismafilos

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

lepiej skup się wiesz na czym tak poza tym to bardzo interesujące, że Ty tak chętnie dziewczyn pragniesz poszukiwać …i to dla kogoś! pomocnik się znalazł
    • @Łukasz Jurczyk... chylę czoła, że "grzebiesz" w historii i.. podajesz nam tutaj takie ciekawe 'składanki'..:) Mądre, jak zawsze.
    • Patrzę na obraz i widzę     postać… piękną postać widzę   I patrzy się ona tak na mnie,      tak na mnie ciekawie  Ma cudne oczy i usta      niczym królowa  bajkowego królestwa   I widzę w niej siłę i ducha      zazdroszczę jej tego ducha I łza mi leci powoli…      bo ja nigdy taka nie będę   Lecz dostrzegam też łzę i u niej      Dotykam i ona mnie również I uśmiecham się do niej     a on a do mnie
    • Ubocze   Spędzam czas w ścianach ubocza, mierząc przerwy między meblami. Liczę metry, które mnie pochowały. Dziury w drzwiach i tłuste odciski brudzą skórę, gdy na mnie patrzą — wróciły, by na dobre wrosnąć. Szafa powolutku się rozkłada, rozpychając stereotypową ruinę. Jest pełna znamiennych chrząszczy — pamiętają krzyże w pokoju bez okien. Zgrywają martwe, bo brakło im światła.        
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...