Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Konrad Koper wierzę że dobro jest szersze można być dobrym i wyrazisty jednocześnie Pozdrawiam 
    • @Charismafilos Ilu ludzi tyle rodzajów milości. Każda z nich ma sens wtedy, gdy godzą się na to dwie osoby. Życie nie jest bajką i sama miłość też nie. Miłość powinna być obustronna, nie polega na tym, że się tylko bierze ale też daje od siebie. Miłość to też, zgadzam się, umieranie każdego dnia. Nie wiemy co będzie jutro także każdy dzień należy traktować jak ostatni . Miłość to też czasem sztuka kompromisu, trochę rezygnacji z siebie ...  
    • ..ściana..   i piszę  znów piszę  palcem po szkle  tworzę rysę    nie!    to nie krew  zew  oddaję wam ciszę  wszak    tak!   murem wysokim  oplatasz me sny  ty  nie przejdziesz go    łzy!   świat mój  jak twój  na bagnach chaosu  wróć    ból!   rozbij ten kamień  co ciąży na piersi  dom  a znów być tak sobą    zło!   ciężarem ta ściana  jak marzeń tło  cło  nie jest spłacone nadal    powierzchni dno...   krew ruda  dla bieli obłuda  to ja  duszę w sobie ten gniew    lis!    chytry na sny  na resztki tych chwil  co gasną  pod stopą    my!   pomiędzy  gdzieś pod taflą szkła  i strzępach ciszy  w uwięzi    zburzyć tą ścianę...                  chytrylis - 2026r.  Rezydent Wybrzeża Trumien 
    • @Berenika97 O - to dobrze - wyszło :) @Alicja_Wysocka Tak, to moja własna piosenka, z ojcostwa tej właśnie nie dam się wymigać :)
    • @Moondog Piszesz bardzo nowocześnie. Ja próbuję iść śmielej w taką stronę...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...