Jimmy_Jordan Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 i znowuż Miłość Nienawiść jako wrogie istoty serwujesz mi ten populistyczny krwotok poeto podczas gdy widuję je pod mięsistą bańką kiosku zawsze o tej samej brzmiącej rytmem tętnic godzinie więc stają za mną w kolejce dwie siostry pierwsza nie ma czarnych druga piwnych oczu są identyczne przychodzą z jednej strony papierosy też kupują jednakowe żegnają się bo Miłość idzie do pracy Nienawiść do pracy zresztą robią podobne rzeczy ja zaś sterczę pod kioskiem czytam wiersze młodej sprzedawczyni pewnego dnia Miłość przyjdzie sama
JacekSojan Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 prosty, mądry wiersz; podoba się! :) J.S
adam sosna Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 może kiedyś przeczytam wiersz
teresa943 Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się sugestia Adama; dodałabym tylko jeszcze: "miłość przyjdzie sama" Jimmy! Bardzo mi się podoba. Grabulki serdeczne. :)))))) Pozdrawiam.
Toby Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 tylko nie wiem co do jasnej ciasnej ten wiersz robi w warsztacie??!.. do wprawnych poetów to dawaj Przyjacielu:))..piękne dziełko... zdrówka..
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, ale ostatnio eksperymentuję nieco, nie są to wiersze, bardziej chyba jakieś przemyślenia :) zdrówko, fajnie, że wpadasz Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u mnie? w warsztacie? gdzie? zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się sugestia Adama; dodałabym tylko jeszcze: "miłość przyjdzie sama" Jimmy! Bardzo mi się podoba. Grabulki serdeczne. :)))))) Pozdrawiam. Grabulki, grabulki :) a sugestia co do puenty dobra ;) zdrówko i dzięki Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie ma już wprawnych poetów zdrówko Jimmy ps miło widzieć świeżą krew
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 bardzo mi się podoba, a już pointa najsmaczniejsza :)), zabieram do ula by podjeść jeszcze trochę przy czytaniu wierszy "młodej sprzedawczyni" :) Serdecznie pozdrawiam... :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, witaj, miło Cię gościć w tym poście. dzięki i zdrówko, polecam się na przyszłość ;) Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi