justyna nawrocka Opublikowano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 ścieżka mgłą przesuwanie kartek krajobrazu szelest przetrwania czasu srebrne minuty giną pod ziemią dekoracja starości zażółcone kurtyny komedii dellarte rude brązy pokonała szarość snu czuję Twoje ciepło pod swetrem purple rain gra na liściach trzecia pora zawitałą do naszych dusz ciała nie moje nie twoje nie nasze zadrżą w dionizyjskiej ekstazie
a._mrozinski Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Mam mieszane odczucia. Z jednej strony, trochę męczace, zbyt udziwnione zwłaszcza na początku (szelest przetrwania czasu / srebrne minuty giną pod ziemią ...), dziwne wydają się zażółcone kurtyny (nie lepiej po prostu pożółkłe?). Zakończenie też nie zaskakujące, ale! ale wiersz podoba mi się. Ma przyjemny nastrój, no i ciepło pod swetrem - bardzo mi się podoba. Kobieta w swetrze ma w sobie coś hmmm Arek
Toby Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta w swetrze i w jeans'ach obowiązkowo..ma w sobie dużo poezji--po prostu:)
Rachel_Grass Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kobieta w swetrze i w jeans'ach obowiązkowo..ma w sobie dużo poezji--po prostu:) dokładnie tak :) odnosząc się do wiersza - skojarzył mi się ze stylem Lectera, szczerze mówiąc. minimalnie, ale zawsze. za dużo udziwnień, wpadnę potem, jeśli autorka sobie życzy i pokombinuję. pozdrawiam.
justyna nawrocka Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Pewnie,że sobie życzę i to bardzo jesli oddziała choć na cząstkę duszy. Sorry, ale o jakiego Lectera chodzi?
Rachel_Grass Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest taki poeta na orgu, publikuje w Zet. remiks wiersza obiecuję na dzisiejsze popołudnie, szanowna Autorko :)
Rachel_Grass Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. najmocniej przepraszam za spóźnienie :) diametralnie zmieniłam końcówkę, ale była imho nie do przyjęcia. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi