Malinowa Butelka Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 patrzę: barierka. i druga. trzecia i czwarta. są połączone bokami każda ma dwie sąsiadki pośród nich człowiek jak on się tam dostał?! jak?! no jak?!
kasiaballou Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Gdzie? Nic nie widzę ;)) Pozdrówki :) kasia.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 - to nie jest możliwe, aby tam się dostał człowiek. ( początek wiersza -tylko rodzaj żeński na to wskazuje). -chyba, że: bariera byłaby barierem; dwie sąsiadki były połączone, tak jakby, bokiem ale tak bardziej przodem z barierami( a w żadnym wypadku barierkami), to dałoby radę; sposób znany od pokoleń- po jakimś czasie człowiek wyszedłby dołem. -pozdrawiam:)))
Magda_Tara Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Ale jeśli przyrósł do łańcuchów, to nie da rady.... bo może to takie metaforyczne przyrośnięcie, ale po co tam właził w takim razie ?? :))
Malinowa Butelka Opublikowano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 a co jeżeli ten człowiek był jedynym człowiekiem jaki mógł się tam dostać? a właził tam bo szukał (i pewnie znalazł) to czego szukał wszędzie indziej.
Almare Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -tej myśli nie odczytałem, ale mam dla Ciebie propozycję: w dziale P jest wiersz niejakiego Boskiego Kalosza; traf chce, że piszecie prawie o tym samym ale w zupełnie inny sposób. -pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Taaa... tam niMa nic - tak wyginęły mamuty ;) Brewki:) kasia.
Baba_Izba Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 lubię takie wiersze, bo pobudzają wyobraźnię, ale również dla komentarzy, które uwielbiam czytać. No, jak? Serdeczności - baba
Rekomendowane odpowiedzi