gal gerald Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dwadzieścia, trzydzieści, czterdzieści Za dużo- przecież nie. Mokra czerń- a jednak... Światła szybki błysk zieleń w czerwień Jak krew. Hamulca brak- ślizg, ciche- NIE Trzask i zgrzyt. Starczego to był tył Na szczęście jest- nie był. Ale i tak Krzyk. Cos, że buty nie te? I dalej przed siebie Tym razem nie ja, ale ktoś z jeźdźcem ścigał się. Wypadł-spadł, hmm...-zabił się. Czuć zamrożonego serca dźwięk i konia zębów szczek. Jeździec nieludzko śmieje się zębami ... Podsumowując, pies zlizuje odchody swe.
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a ja podziwiam tylko konsekwencje autora - ooczywiście tę spoza ram tekstu... Pozdrawiam
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 God save gal! Mercy, please... He's my pal I am on my knees... Catalina
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nawet interesujący - tylko ten ostatni wers jak dla mnie kompletnie bez związku
Rekomendowane odpowiedzi