Biedronka Wielokropka Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 *** atakujesz moją fortecę z moździerzy używasz bomb zapalających napalmu rakiet i innych środków o których nie miałam pojęcia masz wszelką przewagę na morzu i lądzie zwyciężysz – zdawałoby się – z zamkniętymi oczyma a jednak nie wtargniesz na moje terytorium moją najpewniejszą obroną jest żal do Ciebie za słowa, które padły i gesty, które niestety miały miejsce choć we własnym mniemaniu byłeś pewnie OK Moje wygasłe serce mówi jednak co innego…
Baba_Izba Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 atakuje z moździerzy Twoją fortecę, czy Twoja forteca jest z moździerzy? Coś w tym wierszu jest, co przyciąga, chyba autentyczność przeżyć peelki. "Moje wygasłe serce" - nie podoba mi się, takie patetyczne i oklepane! Może troszkę skrócić? Pomyśl jeszcze, może inni coś dorzucą? Serdeczności - baba
Biedronka Wielokropka Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 to jest atak z moździerzy :-) co do "wygasłego serca" jeszcze się zastanowię, ale narazie nic lepszego na oddanie nastroju nie mam Dzieki :-)
Rekomendowane odpowiedzi