Ania_Kos Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 najbardziej boję się twego uśmiechu widząc wzrok ciepły i źrenic szerokość tego że jesteś obłędnie niebieski w myślach gorący ubrany w nieśmiałość najsmutniej kiedy podchodzisz powoli chwile rozciągasz w cudowne wieczności tak nieporadnie przytulasz do siebie nie tylko ciało lecz myśli i troski fatalnie dziwny nastrój takiej chwili wtedy gdy przecież zatracić się trzeba (jak na nadzieję jeszcze śmiem się silić?) w myślach szalonych mam wciąż to pytanie (mileczeć powinnam? czy szukać już nieba?) czemu to wszystko nie dla mnie lecz dla niej
Rachel_Grass Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko to. taki widzimiś ;) pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Obłędny jest "obłędnie niebieski", ale reszta też fajna - taka smutno przytulaśna. Podoba mi się. :)
Ania_Kos Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Rachel Grass też mi się podoba i myślę, że gdyby wiersz ten był obcy, był nieswój - tj. nie mój, również tylko to przyciągnęłoby moją ewentualną uwagę ;] reszta wydaje się - zapewne - obiektywnie banalna. no ale co tu pisać, jak tak boli ;) dziękuję za wizytę :)Magda Tara smutno przytulaśno - dziękuję, chyba tak miało być. pozdrawiam serdecznie :)
lubię latawce Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 tego że jesteś obłędnie niebieski fajne, ale to komplement :P /nie zasłużył ;p pozdrawiam serdecznie, angie
Vica Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 "obłędnie niebieski" obłędnie zauroczona wersem i wierszem. pozdrawiam.
Ania_Kos Opublikowano 21 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 lubię latawce teeego...zasłużył. to chyba peel jakiś zbyt nieśmiały bywał i stracił, o! dziękuję za wizytę i komentarz, pozdrawiam również :)Vica zauroczona? ojej. dziękuję i pozdrawiam :)
Baba_Izba Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 "czemu to wszystko nie dla mnie lecz dla niej" - myślę, że to wiersz taki "swój", bliski każdemu, kto zastanawiał się nad niezgłębioną naturą człowieczą. Oj, ci "nieśmiali" - też coś wiem z doświadczemia na ich temat! Serdeczności - baba
Ania_Kos Opublikowano 22 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Babo Izbo (tak to będzie w wołaczu?;)) dziękuję za wizytę i zostawienie śladu. myślę że ilość komentarzy, jakie ma dana osoba nie jest ważna, ale - jednak mi miło zostać zauważonym przez kogoś znaaacznie bardziej doświadczonego ode mnie w pisaniu, jak Ty ;) serdeczności również!
Rekomendowane odpowiedzi