Tova_Brink Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 byłam wczoraj na wierzchołku drzewa (podążyłam za myślą bez zastanowienia) zapukałam do muzeum niebieskiego (podobno gdy ktoś stuka uparcie wchodzi poza kolejką) wieczorem poszczuto mnie gwiazdami mówią, że kiedyś jedna z nich wpadła do twojej kawy następnym razem nie wyjmuj jej pospiesznie z przejęciem
Wiktor_Bukowski Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 .... ponieważ nie ma innej opcji - jak ocenianie czegokolwiek w kategoriach podobania się lub nie podobania - dlatego swoją subiektywna refleksję na temat tego tekstu zaliczę do tej pierwszej , czyli że pozytywne wibracje etc. i czas na kawę racja. pozdrawiam ;P :)
jacekdudek Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 "wieczorem poszczuto mnie gwiazdami" fajne to to... reszta nieco mniej ale całość do przyjęcia, szczególnie końcówka zagrała,pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Przewrotność zapukała do mnie. Podoba się.Pozdrawiam
M._Krzywak Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Nie wyobrażam fizycznie sobie pukania do drzwi, gdy stoi kolejka - bo jak? Ale plus się należy. Pozdrawiam.
Tova_Brink Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heh, czuję się złapana;) rzeczywiście, nie zauważyłam nielogiczności, ale - gdyby peel się wyrwał z kolejki i dobijał do drzwi? naciągane, ale możliwe dziękuję wszystkim :-]
H.Lecter Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 byłam wczoraj na wierzchołku drzewa (podążyłam za myślą bez zastanowienia) Sympatyczne to roztrzepanie ale to jednak trochę za mało... Bez tytułu, byłoby niestrawne. Pozdrawiam.
JacekSojan Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 MINUS - po chwili zastanowienia; nie widzę nic interesującego ani twórczego w "gwiazdce" co wpadła peelowi do kawy; bzdurka; J.S
marekdunat Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 no niestety nie mogę punktować na +. zbyt nowy jestem . wiersz jednak sympatyczny i wprawił mnie w dobry nastrój . a nielogiczność ? no cóż - zawsze można ja jakoś wytłumaczyć- np . umiejetnościami aktorskimi peelki ;)
Tova_Brink Opublikowano 23 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. twórcze to faktycznie nie jest, ale interesujące? mnie to ciekawi;p poza tym, ostatnio zajmuję się takim abstrakcyjnym wyszywaniem początki bywają trudne :-]
Rekomendowane odpowiedzi