teresa943 Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 fotografia w sepii w moich dłoniach zagadkowe spojrzenie i uśmiech nie wiem jaka jesteś brak doświadczenia i mało wiosen by wróżyć z oczu mocą magnesu młodzieńczy nieśmiały poryw nie ośmielę się zbliżyć lecz pozwól mi nosić w sercu twój portret
Zbyszek_Dwa Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Miłość platoniczna, mmmm jest piękna, czysta, bezinteresowna. To samo uczucie... Ładny liryczny wiersz. Pozdrawiam wieczorowo Teresko:)))
Ewa_Kos Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 miłość do...mamy? czy młodzieńcza do niej? Fajnie, że można tonąć w domysłach:)) Pozdrawiam ciepło:))) EK.
lubię latawce Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 bardzo ładny. ale spodobał się (i zrozumiał mnie) za ktorymś podejściem; to też dobrze :) zdrówko! angie
moni mada Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Śliczne i magiczne pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, Zbyszku! I takie uczucia (niespełnione) bywają i mogą być piękne. Dziękuję za ciepłe słowa. :))))) Serdecznie pozdrawiam,
teresa943 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! O to chodzi, że można interpretować tak jak się czuje. Dziękuję. :))) Pozdrawiam serdecznie.
teresa943 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Angie! Zrozumiał Cię w końcu? To fajnie. Sorki, że musiałaś się natrudzić. Dziękuję. :)))) Cieplutko pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moni mada! Cieszę się, że się podoba. Dziękuję. :)))) Serdeczne pozdrówki.
a._mrozinski Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Pięknie. Trafił do mnie. Co prawda niezbyt mnie obchodzi co miałaś na myśli pisząc ten wiersz, ja go pożeram po swojemu ;) może dlatego tak bardzo trafił. Arek
Rafał_Leniar Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 A próbowaliście kiedyś patrzeć na to samo o określonej godzinie (gdy jest się daleko)? :D:D:D Na przykład umówić się, że będziesz patrzeć na księżyc o 22. To lepsze niż smsy i takie tam. A wiersz miły.
Bernadetta1 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 juz w warsztacie mi sie spodobał:)..piekny wiersz...pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zachwycająca tajemniczość. I ten kolor sepii !!!! Brawo !!! :)
teresa943 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Arku! Ogromna radość, iż trafił tak mocno, że pożerasz...i to po swojemu. Dziękuję. :)) Serdecznie pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafale! Zaraz byś wszystko chciał wiedzieć, hehe... może i niejedno próbowaliśmy? Tajemnica! Dziękuję. :))) Cieplutko pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetko! Bardzo dziękuję. :))) Pozdrawiam serdecznie.
teresa943 Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Magda! Aż się zarumieniłam... Dziękuję. :))) Pozdrawiam serdecznie.
Pancolek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Oj Teresko, Teresko ;) pozwól, że się nie wypowiem. Pozdrawiam serdecznie!
Rachel_Grass Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 cześć, Teresko. podoba mi się - to moim zdaniem jeden z Twoich lepszych. zdecydowanie na tak, chociaż nie pociąga mnie tak delikatna poetyka. pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! Naturalnie pozwalam:))) Serdecznie pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi