Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 już wiosna! wśród gałęzi coraz mniej gwiazd
Boskie Kalosze Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne sny dziś miałaś :) I ta wiosna taka rozciągnięta w czasie. Ja samą wiosną napisałem coś takiego, zamykając ją w obrębie jednej, ale nie tylko, nocy: czerwcowy zmierzch - coraz ciemniej pod latarnią
Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne sny dziś miałaś :) I ta wiosna taka rozciągnięta w czasie. Jeszcze troszkę i tak będzie;))) Ps. Pierwsza wersja była zupełnie inna (jesień i gwiazd coraz mniej), ale przed chwilą okazało się, że to niemały plagiacik, więc trzeba było dokonać jakiejś zmiany:) Czasami można nieświadomie narozrabiać. Dobrze, że są osoby, które uświadamiają takie błędy. :) Podoba mi się! Pod latarnią, w końcu, podobno najciemniej;)
Boskie Kalosze Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jest takie przysłowie, ale i bywa tak naprawdę. Czerwiec... w końcu język, słowa od czegoś biorą swoje znaczenia :)
Katarzyna Bielińska Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, jest takie przysłowie, ale i bywa tak naprawdę. Czerwiec... w końcu język, słowa od czegoś biorą swoje znaczenia :) :)
Rekomendowane odpowiedzi