Michał_Kućmierz Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 miło popatrzeć jak ruchomieje matka w chustce nad kuchnią ojciec trzeźwy z rybą w rękach szlachtujący ostatnie nieme O miło popatrzeć jak sen się przerywa o świcie wyrusza nad zalew gdzie każda ryba ma krwiste płetwy i krwiste skrzela ma tafla w końcu miło spoglądać na pamięć na długie cienkie bezbarwne narzędzie kiedy jest się rybą nabraną
H.Lecter Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Chyba najlepszy z tych, które znam i pamiętam. Warto mu poświęcić czas - rośnie z każdym kolejnym czytaniem. Pomyślałbym jedynie nad jakąś alternatywą dla " ryby nabranej " - brzmi źle i znaczy niewyraźnie. Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Końcówka do zmiany ale reszta tekstu klimatycznie przypadła. Stworzyłeś namacalny obraz w niewielu słowach. Plus pozdrawiam
Franka Zet Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Wiersz wciąga w pokazywany obraz. Czytającemu wspomnienie wydaje się być jego własne Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bliskie jest mi przeglądanie pamięci. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zgadzam się z opinią Franki i Lectera. Pozdrawiam :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Lecterze wierszyk jeszcze młody ma czas pomyślę nad tą rybką może jutro jutro piątek post :) pozdrawiam M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie za odwiedziny ach ta ryba! Pozdrawiam.
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja właśnie zacząłem ją drążyć z potem na czole i pianą na ustach Kłaniam się M :)
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wgląd, zapraszam ponownie. pzdr M.
Cecherz Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 wiersz typu MAMY CIĘ ! nic mi nie mówi głupie...
Michał_Kućmierz Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. De gustibus non est disputandum dzięki za wgląd pzdr M.
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 podoba się,pozdrawiam plusowo
Michał_Kućmierz Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. He he dzięki za wizytę pozdrawiam pchełko M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi to słyszeć (czytać) :) Dziękuję i pozdrawiam M.
czarny-tulipan123 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Pancolek:trzy razy ryba. fajne:chyba do limeryków. Pozdr.
Michał_Kućmierz Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Pancolku pzdr M.
Rekomendowane odpowiedzi