Marlett Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 obiecałeś dać mi ciepłą skórę kiedy się rodzę - drżę w grubym przyodzieniu chciałam żebyś pozwolił na święty spokój zaburza huk świat leci z moich rąk pozwól zaspać w ostatnią niedzielę bądź tu niedaleko niech chciwie przyjdzie sen
Fanaberka Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przerzutnia w drugiej zwrotce nie zdobi wiersza, wręcz przeciwnie. "spokój zaburza huk" - podoba Ci się ten wers, taki opis katastrofy? Żadnej ekspresji? Można by popróbować jakichś analogii np. ze stłuczonym naczyniem. Ostatni wers też można by zmienić. Zamiast "chciwie przyjdzie" dać "chciwy sen". I zmienić kolejność wersów w ostatniej zwrotce. Wówczas umiłowana przerzutnia powstanie między zwrotkami, nie będzie się tak narzucać i nie zaburzy płynności.święty spokój pęka z hukiem kiedy świat leci z moich rąk bądź tu niedaleko pozwól zaspać w ostatnią niedzielę niech przyjdzie chciwy sen Ale oczywiście święta wola Autora.
Iris_IK Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 ...przemawia do mnie tak, jak wypłynęło spod póra... Pozdrawiam IK
jacekdudek Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 podabasięityla i ta końcówka, pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Może być, dla mnie, pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przerzutnia w drugiej zwrotce nie zdobi wiersza, wręcz przeciwnie. "spokój zaburza huk" - podoba Ci się ten wers, taki opis katastrofy? Żadnej ekspresji? Można by popróbować jakichś analogii np. ze stłuczonym naczyniem. Ostatni wers też można by zmienić. Zamiast "chciwie przyjdzie" dać "chciwy sen". I zmienić kolejność wersów w ostatniej zwrotce. Wówczas umiłowana przerzutnia powstanie między zwrotkami, nie będzie się tak narzucać i nie zaburzy płynności.święty spokój pęka z hukiem kiedy świat leci z moich rąk bądź tu niedaleko pozwól zaspać w ostatnią niedzielę niech przyjdzie chciwy sen Ale oczywiście święta wola Autora. Fana berka! Dzięki za sugestię, biorę pod rozwagę:) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Iris_IK. Bardzo dziękuję.Cieszę ,że przemawia:)) PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jacku! Ucieszyłeś mnie. Serdecznie pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Jeśli może być to znaczy że może:)) Dzięki. PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 skruszymy skały będzie tunel do światła :)
Marlett Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...i kąpiel w endorfine:)) Dzięki*)
Madlena Chruścińska Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Jestem za!
Marlett Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki ,że nie przeciw:)) PozdrawiaM,
styks Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 nie znam się na poezji ale ten wiersz jest dla mnie piękny
Marlett Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pluskam, zwłaszcza za ten wers :)) Szachrajko! Cieszę się że czasem wskakujesz pod moje wiersze. Buzial.*))
Marlett Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fagocie! Wielkie dzięki.Ciepło pozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Styksie! Nie bądź taki skromny:)) Dziękuję i mocno ściskam:))
Zofia Honey Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mi się podoba tak jak jest, wydaje się szczery i emanuje prawdziwymi emocjami, co lubię. Jak już będzie taka możliwość, wrócę zapunktować. Pozdrawiam serdecznie
Zofia Honey Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Rekomendowane odpowiedzi