Espena_Sway Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Mówiłeś – wspaniale, wykwintnie. Żółte słoneczniki wzdłuż ścieżki. Kilka dźwięków wymuskanych na kieliszku. Byłeś, kochałeś. Na stole suszyły się koronkowe rękawiczki. Nic tylko słońce i klawisze. Grałeś? Rozpinałeś wzrokiem mój gorset. Później rdzawa ziemia. Pełny talerz, pusty pokój. [październik 2008]
Wiktor_Bukowski Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 ;P pełny talerz pusty pokój i przeminęło z wiatrem pozdrawiam ;)
Espena_Sway Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można tak powiedzieć :P pozdrawiam Karolcia :)
H.Lecter Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Udało ci się pomieścić w krótkiej formie hrabinę, Liszta i to co pomiędzy nimi... Precyzyjna, piękna robota. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Wykreśliłabym tylko żółte. Podoba się. Plusk pozdrowienia.
Franka Zet Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Klasyka z klasą. Zobaczyłam te schnące koronkowe rękawiczki jak przetarty jesienny listek po deszczu. Pozdrawiam :)
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Wykwintnie.
Espena_Sway Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piotrze, dziękuję. trochę się obawiaŁam czy podoŁam uŁożyć wiersz o muzyku, zwykle piszę o malarzach; ci mimo wszystko są mi bliżsi. ale kto wie, może zabiorę się za innych :) pozdrawiam Karolcia :)
Espena_Sway Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ŻóŁte to nawiązanie do malarstwa, więc muszą pozostać :P. cieszy mnie plusik :) pozdrawiam Karolcia :)
Espena_Sway Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D zapraszam znowu pozdrawiam Karolcia :)
Espena_Sway Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak miaŁo być pozdrawiam Karolcia :)
Bernadetta1 Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 dla mnie tez ładnie i elegancko:)..pozdr
Marcin Gałkowski Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 krótko, acz bardzo ładnie=) taki powściągliwy, wysublimowany=) =*
Madlena Chruścińska Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Podoba się, podoba! "Rozpinanie wzrokiem" takie moje ;) Lubię. Gratulacje!
jacekdudek Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i przed, i po trafnie i ciekawie przed - subtelnie z pomysłem po - lakonicznie z dramatem dobre pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Ciekawe. Pozdrawiam.
Espena_Sway Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to Ładnie dziękuję elegancko pozdr Karolcia :)
Espena_Sway Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami jest krótko i Ładnie ;P choć wiesz, że lepiej mi wychodzi dŁużej ;) :*
Espena_Sway Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. moje też ;P cieszę się i dziękuję Karolcia :)
Espena_Sway Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i przed, i po trafnie i ciekawie przed - subtelnie z pomysłem po - lakonicznie z dramatem dobre pozdrawiam dzięki, cieszę się, że smakuje. a dobrze musi być i przed i po ;) pozdrawiam i zapraszam znowu Karolcia :)
Rekomendowane odpowiedzi