Andrzej_Stavinsky Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Ja wiem, rozumiem – To jest taka gra, Cierpisz ty, Cierpię ja. Błysk w oku, Drżenie rąk, Przedświt bogów I oddechów zgon… A nam tylko ten stół w cocktail – barze, Gejsza półnaga i filiżanka z kawą. Szalonym pędem oszalały świat, Bezwład układów, ładów ład. 09.10.1998 Do nocy całkiem jeszcze daleko
kokopustelnik18 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znów piękny wiersz jak ty to robisz? i jeszcze ktoś cie ciągle komentuje
kokopustelnik18 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli pytasz o czym wiersz to radze przeczytać jeszcze raz lub poszukać innego autora bo ten ma taki już styl;p dla mnie jest przejrzysty
Andrzej_Stavinsky Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 18 Eremito. To niezwykle fantastyczne, że ktoś, a w tym wypadku Ty, czytający słowa, które samotnie posiadają dość konkretny sens, w układzie powiązanym z innymi słowami, nadaje im sens inaczej rozumiany. Powiem Ci, że masz rację na swój sposób, co do znaczenia tych kilku wersów. Ale jednocześnie się mylisz. Zamiarowałem rozczłonkować ten txt na drobne fragmenty i zainalizować je osobno, i następnie całościowo, ale pomyślałem, że nie... Nie podam, jak na tacy, tego znaczenia, jakie, te wersy, mają dla mnie.Byłoby to zbyt proste. Postaraj się inaczej zinterpretować. Dam Ci jedną podpowiedź: dwoje ludzi - Kobieta i Mężczyzna - oboje z przeszłością... Do dzieła ! :-) Chętnie ujrzę, co Ci się urodzi. Pzdr A.S.
kokopustelnik18 Opublikowano 11 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znów piękny wiersz jak ty to robisz? i jeszcze ktoś cie ciągle komentuje czyli sztuczna miłość? mimo bólu i wiedzy? czy gra o miłość a może z miłością? ten wiersz ma tyle znaczeń to może być gra 1 2 osób badż osób z zewnątrz może szatana losu dzienna nuda monotonia tęsknota mimo bliskości znów obrazy się kłębią meczysz mnie trochę więcej nie widzę pozdrawiam
Andrzej_Stavinsky Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. znów piękny wiersz jak ty to robisz? i jeszcze ktoś cie ciągle komentuje czyli sztuczna miłość? mimo bólu i wiedzy? czy gra o miłość a może z miłością? ten wiersz ma tyle znaczeń to może być gra 1 2 osób badż osób z zewnątrz może szatana losu dzienna nuda monotonia tęsknota mimo bliskości znów obrazy się kłębią meczysz mnie trochę więcej nie widzę pozdrawiam Rozbiorę to i zanalizuję, ale wrzucę Ci to na maila - nie każdy może czytać wszystko. Adres taki jak podałeś w profilu, tak? Nowy krok w kierunku poznania. A.S.
Rekomendowane odpowiedzi