Anonim Lekter Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Drogi słuchaczu, rzekła treść zdumiona popatrz na mnie i weś mnie w ramiona, nie patrz na szaty mi przybrane tak niegustownie lecz popatrz mi w oczy, popatrz tak skromnie, Gdzie w słowach cuda? jak stojące same nie znaczą nic więcej niż w próżni śpiewanie, szaty wraz z wiosnami zmieniają się miedzy nami a ja w twej miłości chce być goła, umysłem i ustami, Gdzie mi spinka do duszy przybrana będzie zdobiła jak uśmiech Twój z rana, bezporównania... Choć chce Ci wyglądać jak nimfa, bogini, syrena, nie ubiorem mym chcę byś mnie doceniał, Chce byś spojrzał, krytyką, i owszem lecz spójrz na mnie, na mnie! nie na szaty mi obce, setki kilometrów stąd będe Ci nie znana? czy na tym polega miłość czytania?
styks Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobry tytuł
Bernadetta1 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 no ,,..:) jak ujrzałam to ,,weś'' to mnie zamurowało..poprawiaj kolego póki inni nie ujrzą:)...i wystrzegaj sie interpunkcji...niestety całość jest nieciekawa...pozdr.
Madlena Chruścińska Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Jestem na nie. Brrr! To "weś" boli... W pierwszej chwili myślałam, że może to taka konwencja - błędów ortograficznych. Ale to jednak wpadka. Całość jakoś do mnie nie przemawia. Pozdrawiam
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Ech... Proszę poczytać choć Szymborską...
Hania K. Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Ciekawe, tutaj jest praca, ciężka praca tworzenia - rymy, rytm, pomysł, zwrotki, Dla mnie na plus i to duży, fajny wiersz, a nie przejmowac się krytyką tylko pisać dalej. Hania.
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 dysortograf a jednak poeta
Marek Michał Mazurek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 hmm a jeśli to tak właśnie miało być? Toż autor osiągnął Wasz wstręt:) Może to wcale nie miało zachwycać?
Anonim Lekter Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 na wstepie pozdrawiam wszystkich, jestem dysortografem ? mam jakies dysfynkcje ?? pewnie że mam , a czemu miałbym nie mieć, drogi czytelniku, przeczytaj treść a dume słownictwa zostaw gdzieś .... za sobą, daleko dzięki za krytyke, lecz nie jestem do niej przychylny, ale powiem szczerze że osiągnołem to co chciałem, mi treść przewodzi a nie ubiur czy ubiór (*** go wie)...
Tali Maciej Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 częstochowa niech się schowa pozdrawiam
Tova_Brink Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak nie przejmować się krytyką, to tym samym nie wklejać swoich wielgachnych dzieł bo i po co? tekst nudny, archaiczny, takie beblanie weś nie biere :-|
Rekomendowane odpowiedzi