amanita Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 rozdarta kiść winogrona mdli porcelanową zielenią kolejnego półmiska co tylko kurzy się na szafce pomiędzy sentymentamizbyt wiele słów myśli się tak łatwo zbyt wiele obrazów widzi się za rzadko zza szybki patrzę słyszę i wiem że walecznie szumiąc w koło na powietrznym parkiecie wiatrem miotane liście nie zatańczą z korzeniami i wszystkie rozpalone kolory dadzą się ponieść z czasem upadając pod nogi tym co patrzą słyszą i wiedzą chowając do kieszeni sentymentykrólową balu cyfrowa ulotność
idan Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 "...wiatrem miotane liście nie zatańczą z korzeniami..." Niby dobrze sformułowane i w ogóle wszystko okej, ale coś mi tu nie pasuje. Trochę banalne... Ale poza tym bardzo mi się podoba. Dobra puenta.
Katzuja Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 ciekawe, pomyślę jeszcze nad nim, pozdrawiam
amanita Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Choć brzmi banalnie ma drugie dno :) Dziękuję za odwiedziny i cieszę się, że się podoba ;) pozdrawiam, amanita.
amanita Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Owocnych przemyśleń zatem zycze ;) Dzięki za ślad. pozdrawiam, amanita.
zak stanisława Opublikowano 10 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 'krolowa balu cyfrowa ulotnosc', oj tak az do bolu tak pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi