styks Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 płynę skręconym podziemnym szlakiem woda głęboka i diablo wartka brzegi zamglone w łodzi wciąż stęka stary osobnik zwany Charonem taka opowieść nie jest prawdziwa nie taki stary imię nie Charon kumple wołają za nim Chacharon dziarscy są chłopcy z natury chciwi pokonać wiry nędzną łupiną wielkie zadanie dzielnej załogi tęgo uparci z duszą popłyną wołają: wiedź Chacharonie drogi! żagiel wciągnięty ponad zagasłą marę sprawdzili obola wzięli
Messalin_Nagietka Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 dziwnym dość byłoby - niech spojrzę był u Żydów chyba jakiś Mojrzesz a niech mnie i piekło jakieś pochłonie mowa tyż była o jakiś CH'Aronie? MN
styks Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 tak mowa była o Mojżeszu co był agentem IPN'u lud przez otchłanie tchnące czerwienią wywiódł w pustynię nie wiedzieć czemu dzięki
H.Lecter Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Nic bym nie stracił, gdybym nie przeczytał.
styks Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 to boski kanibalizm "łe" z minusem to zgoda jaka tego uroda?
Marlett Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 Chacharonie trzymasz stery w swej robocie jesteś szczery kiedyś wiosłem ci przyłożę i obola w usta włożę:))
styks Opublikowano 7 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Października 2008 mocne stery! między nami - w Hadesie zwą nas złodziejami!
adam sosna Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 co za zmiana! zastanawiam się - czy to w kierunku sonetu? muszę pomyśleć nim ocenię :)
styks Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 taka zabawa jak dotąd tylko chyba w innym stylu ale nie podoba się
adam sosna Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 mnie się podoba zmiana stylu się podoba nie podoba się komentarz Pana H.Lectera - nierzeczowy i złośliwy i nie zawiera żadnej oceny - jedną tylko: nie podoba mu się to moim zdaniem za mało
styks Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 dziękuję - u pana mam chyba abonament (śmieję się) tak ma pan rację co do Lectera
H.Lecter Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Nic bym nie stracił, gdybym nie przeczytał. Dnia: Wczoraj 17:58:34, napisał(a): H.Lecter Komentarzy: 1576 " czekam od wczoraj na pańską reakcję na moją odpowiedź nic - cisza! trudno Nie odpowiadałem, bo nie widziałem potrzeby. Najlepiej się czujesz w ciepłym smrodku sosnowych abonamentów a na krytykę reagujesz wypłakiwaniem się po kątach. Po jaką cholerę potrzebne ci uzasadnienie Lectera, skoro jest nierzeczowy i złośliwy ? Obsadzasz się w roli orgowego trefnisia i niech tak zostanie. Tylko konkurencja duża...
styks Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdaje się na "ty" ostatnio nie jesteśmy krytyka? dobrze że pan poinformował, że to krytyka
Bernadetta1 Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 tym razem wiersz nie wywarł szczególnego wrażenia...niestety...pozdrawiam
styks Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. solo on nie ma wywoływać wrażenia natomiast moim zdaniem jest silnym kontrastem dla poprzednich moich "wierszy" jestem tradycjonalistą dziękuję
Agata_Lebek Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Bardzo ładny minus.
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Czy ja wiem. Raczej na nie.
styks Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
styks Opublikowano 8 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zły? błędy? czy tylko nie podoba?
Rafał_Leniar Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zły? błędy? czy tylko nie podoba? Nie jest to tragiczny wiersz. Może ujmę to tak: "raczej nie dam plusa". Ale niech zostanie.
Rekomendowane odpowiedzi