Deedee Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 odwiązać sznurowadło szłości ze szłością myśleć...było ale też będzie udręka dnia wczorajszego na nic sie zda w walce-o lepsze jutro choć wczoraj przyćmiewa dzisiaj ja nie rozluźnie pięści zjem czekoladę i wyjdę na słońce... bo przecież jutro też jest dzień?
Judyt Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)ciepłoniaście
Deedee Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Judyt: Jako,że jestem nowy na forum bo od wczoraj to bardzo mnie cieszy,że ktoś w ogóle zaprzątał sobie głowe komentowaniem moich 'mądrości';) tymbardziej,że jak na razie spotkałem się z miłym odzewem,za co naprawdę wielkie dzięki Ci Judyto.pozdrawiam!:>
Pancolek Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 zjem czekoladę i wyjdę w słońcu Tyle bym zostawił ;) reszta strasznie ograna, a trick ze 'szłościami' absolutnie nie kamufluje braku polotu poetyckiego ;) Czytaj i trenuj, kolego. Pancuś
kasiaballou Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2008 Nie podoba mi się/bez uzasadnienia - czytać więcej polecam. Pozdrówki:) kasia.
Deedee Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czego więcej czytac? poezji? bo w sumie komiksy też lubię...?
Pancolek Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czego więcej czytac? poezji? bo w sumie komiksy też lubię...? nie gniewaj się na mnie ;) Poezji, dużo poezji i dobrej prozy. Komiksy Ci nie pomogą, niestety, ale czytać możesz ;D
Judyt Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Deedee: proszę Cię bardzo, nie ma za co, jeszcze sobie polatasz (;, pióro rozpiszesz, ja też jakbym była nowa dopiero co, dobrego:)ciepłoniaście
BARBARA_JANAS Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odwiązać sznurowadło bo wczoraj na nic sie zda w walce o lepsze choć rozluźni pięści zjem czekoladę i wyjdę na słońce... tak by dla mnie brzmiał ten łyk optymizmu, pozdrawiam
adam sosna Opublikowano 4 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odwiązać sznurowadło bo wczoraj na nic sie zda w walce o lepsze choć rozluźni pięści zjem czekoladę i wyjdę na słońce... tak by dla mnie brzmiał ten łyk optymizmu, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi