Tomasz_Biela Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 w betoniarce głów gdzie się nie obrócić wylew mówią chorzy żeby dbać o życie nie o bycie pytają zdrowi czym się to różni prędzej się wypali diamentowe słońce co przecina cząstkę kurzu zasiedlającą każdy skwer w centrum osiedle gdzieś w chmurach pościel dusz bunkier jak zakopana pod ziemią Arka Przymierza poszukuje do dziś swoich twórców i właścicieli wywołuje kłusownika samotność zamyka sideł zęby wygrzebując na siłę martwy język żył sieć w pół żywa przestroga bez nóg utraciła zbyt wiele krwi aby zawołać o pomoc o! nikt nie nadchodzi żywej duszy nie widać obok konającego kłusownika nie znajdziesz przyjaciela
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tylko to :) ależ proszę bardzo dziękuję uszanowanie./
a._mrozinski Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Trochę to dla mnie zbyt chaotyczne. Parę fragmentów mi się podoba, ale jako całość mi zgrzyta. Arek
Judyt Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 każdy skwer w centrum osiedle gdzieś w chmurach pościel -trudny wiersz, duża spoina słów, spora walka, wylew(...) aż przez zęby zaciśnięte czasami, mówią chorzy żeby dbać o życie nie o bycie? hmm no tak:), mocny wiersz, a zarazem ze smugami żyłki subtelnej, z żyłami słabnącymi przez kłusownika:)ciepłoniaście Tomku
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszy mnie że są fragmenty/ ciągle pracuję chociaż może efektów nie widać w tekstach/ uszanowanie./
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za przychylne słowa / uszanowanie/
Tali Maciej Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 labirynt, zagubiłem się tutaj niestety pozdrawiam
Tomasz_Biela Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno/ może kiedy indziej / dzięki za ślad/
Rekomendowane odpowiedzi