Rachel_Grass Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, przepraszam. ja jestem kobietą :P poza tym, co ma trzymanie na kolanie do homoseksualizmu?
Hania K. Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie mam pojęcia jak coś takiego może sobie ot, tak po prostu wisieć... Nie ma tutaj jakiegoś sprzątacza śmieci i odpadków?
Wiktor_Bukowski Opublikowano 29 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja nie mam pojęcia jak coś takiego może sobie ot, tak po prostu wisieć... Nie ma tutaj jakiegoś sprzątacza śmieci i odpadków? ot to zaduma twoja nad wiekiem starczym, ale ty nie ujrzysz słońca bo w tobie jest poezja na stygmatach, wiara moja słaba ( ps,. dalej konkretyzować przypadki )
Rafał_Leniar Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobra :D No chodź tu... ;)
Piotr_Płoszaj Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, to nie było smaczne...
Rachel_Grass Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobra :D No chodź tu... ;) momencik, tylko się przypudruję :D
Hania K. Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 To jest hańba, dlaczego mam być niby zrzucana do najsłabszych poetów? Macie tutaj inne wyrocznie od tych minusów? Kto tu rządzi? Chaos!
Wiktor_Bukowski Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 bo Haniu - wszystko jest poezją , nie każdy jest poetą tzn. tutaj to nikt nie jest poetą, z szacunkiem dla wszystkich
Hania K. Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Człowiek nie powinien być wulgarny, bo to przekreśla człowieczeństwo.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 wulgarność akurat ma więcej z człowieczeństwem wspólnego niż to przekreślenie twoje
Hania K. Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Jasne, ale to grzech.
Wiktor_Bukowski Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 bez komentarza
Rekomendowane odpowiedzi