Orston Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 jesienny chłód badam ciepło twoich dłoni
Ania_Ostrowska Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Gdyby "chłód jesienny" zamienić na "ochłodzenie": ochłodzenie badam ciepło twoich dłoni byłoby trochę bardziej dwuznacznie. Co o tym myślisz? Ania
jasna Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie :-), ale pomysł Ani wart jest przemyślenia, chociaż tracisz "jesień". (pierwszy przymrozek?) Od siebie nieśmiało proponuję zamianę "badam" (bo zaraz stetoskop trzeba wyjąć ;-) ), na "sprawdzam". jasna :-))
Orston Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Aniu! Pomysł naprawdę ciekawy, aczkolwiek nieco zmieniłby mi pierwotny zamysł treści. Ale jako wersja alt., jak najbardziej. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam Orston
Orston Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładnie :-), ale pomysł Ani wart jest przemyślenia, chociaż tracisz "jesień". (pierwszy przymrozek?) Od siebie nieśmiało proponuję zamianę "badam" (bo zaraz stetoskop trzeba wyjąć ;-) ), na "sprawdzam". jasna :-)) No, ale ja wpierw chciałem "wybadać", by "sprawdzić", na ile gorące, by "parzyć" ;), a jeśli parzą, to może też i jaka gorączka, a wtedy można i o doktora zahaczyć ;) Cmok z pozdrówkami :) O.
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 a może zwykła inwersja rozwiązałaby mankamencik pt "chłód jesienny" ? jesienny chłód badam ciepło twoich dłoni w ten sposób ustawione na końcu wersu słowa ciepło-chłód bardziej kontrastują ;) ale po co ja to piszę, skoro i tak jest super zdrówko Jimmy
Orston Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hej hej Jimmy! Nieźleś to wykombinował. Niech będzie jeszcze bardziej super ;)) Big dzięx! Pozdrówko - Orston
Fanaberka Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 jesienny chłód ciepły kasztan w twojej dłoni :-)
jasna Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Super!! Jeszcze można tak: jesienny chłód ciepły kasztan z twojej dłoni Bardzo ladnie Fanaberko. Bardzo. :-))
Ania_Ostrowska Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 albo nawet: jesienny chłód ciepły kasztan z dłoni do dłoni pozdrawiam - Ania
Orston Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No pięknie... :))))) Pozdrawiam Fanaberkę ;)
Boskie Kalosze Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ładne. Ale posunąłbym się dalej: jesienny ziąb ręka sama znajduje twoją cipkę
Boskie Kalosze Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiem, ale tak się robi. Miliardy ludzi są tego świadectwem.
Ewa_Kos Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie na dzś:)) Witaj Orstoniku! Daaawno Cię nie czytałam:))) Pozdr.serde. EK
Orston Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. takie na dzś:)) Witaj Orstoniku! Daaawno Cię nie czytałam:))) Pozdr.serde. EK Heyka Ewuś! :) Dwa ruskie roki Cię nie widziałem :) Jak miło, że wpadłaś na chwilę. Również bardzo serdecznie i cieplutko Cię pozdrawiam, życząc słoneczka w ten jesienny czas. Buźka :) Orston
Rekomendowane odpowiedzi