kokopustelnik18 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 czy jest zabawa? czy jest sadowa sprawa? czy to zawód?jeśli tak czy ciężki? jaki pisania powód? ile można pisać? ile tematów szukać? ile komentować? ile ile można? jak długo ta droga jest drożna? czemu styl pisania się zmienia? czy poeta wierszem szuka jelenia? czy robi to z przyjemności czy dla kasy? czy poeta potrafi wejść w dzisiejsze czasy? i najważniejsze: CZY JESTEM POETA?
kokopustelnik18 Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 od razu mowie ze każdy ma sam odpowiedzieć na pytania:)mnie one dręczą i może powiem co za odpowiedzi mam:)
Bea.2u Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Kim jest poeta? A czym są słowa.. gdy z wiatrem szumią w listowiach gdy budzą myśli zaspane i nawet bladym rankiem bossko w głowie musują jak kieliszek szampana.. Proszę Pana. I flirt z dniem rozpoczyna ze zwiewną chmurą kroplą deszczu miną strapioną że wieszczem miał być a jest chwilą istnienia już go nie ma... I tylko czasem daj Boże uwiedzie kogoś być może... ;) /bea będzie odpowiedź??
kokopustelnik18 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 czy jest zabawa?-jest czasem zabawny lecz nie jest zabawa czy jest sadowa sprawa?-nie osadza raczej pyta doszukuje sie odpowiedzi sensu czy to zawód?jeśli tak czy ciężki?-nie zależnie od wszystkiego tak tak jaki pisania powód?-zależny od poety weny treści sposobu ile można pisać?-wn ile tematów szukać?-ii ile komentować?-ee ile ile można?-c jak długo ta droga jest drożna?-z czemu styl pisania się zmienia?-szuka grzebie przeszukuje jak kobieta zmiennym jest czy poeta wierszem szuka jelenia?-zależy od osoby poety czy robi to z przyjemności czy dla kasy?-zwykle dla obu rzeczy(w Polsce) czy poeta potrafi wejść w dzisiejsze czasy?-tak i najważniejsze: CZY JESTEM POETA? -tak
kokopustelnik18 Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Bea.2u Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 wolałam Twoj wiersz bez ciągu dalszego.. chyba nie doczekam się na ripostę..
Grzegorz_Kulesza Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Poeta wyrazem uczuć Rodzących się szumu listowia I zachwytem z człowieka który potrafi wyczuć Serca drganie, bez pustosłowia.
Żaneta Karasińska Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Poetą cudownie nazwany jest ktoś, kto słowom nadaje zaklętą moc. Wiersz ten to rodzące się pytanka, które gdzieś w środku szukają odpowiedzi. Pozdrawiam
Bea.2u Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Wiesz, czy jesteś poetą, czym jest poezja, jak miota się, jakie stawia pytania, jaką "pełni rolę" fajnie oddaje manifest poetycki z ostatnich manifestacji w CBA w Warszawie.. Ciekawa jestem czy ktokolwiek z forum był na tej imprezie. ??? /bea
kokopustelnik18 Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cba i poeta sory ale nie widzę tego możesz znaleźć inne źródło?:)
Bea.2u Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 źródło? faktycznie troche suche :) Centralny Basen Artystyczny - dla uściślenia to jak? byłeś? brałeś udział w konkursie?
Rekomendowane odpowiedzi