Jerzy Rybak Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Pocztówki przecież na stronie net. są. Przy okazji mam prośbę: wiem, że to graniczy z cudem, ale może ktoś z Państwa posiada "Feministyczny" numer "Tekstów Drugich" z 1993 roku? Chodzi o numery 4, 5 lub 6. Szukam od dłuższego czasu i nic.
Pancolek Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są? Ja mam ciągle wiersze wybrane w maju ;(
adolf Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są? Ja mam ciągle wiersze wybrane w maju ;( a te którew publikują w wersji papierowej? Bo dla mnie mająsie pojawić kiedys na jeseini, więc jak ktoś będzie widział coś dla Przemka to dajce znak :) pozdr.
Pancolek Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są? Ja mam ciągle wiersze wybrane w maju ;( a te którew publikują w wersji papierowej? Bo dla mnie mająsie pojawić kiedys na jeseini, więc jak ktoś będzie widział coś dla Przemka to dajce znak :) pozdr. Gratulacje :) ale na papierze, adolfie? Pancuś ma mieć w listopadzie w necie, ale w takim tempie jak będą uaktualniać stronę, to się doczekam za 3 lata
Jerzy Rybak Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Nie ma się czym podniecać. Zostaną opublikowane mejle, które Maliszewski do Panów wysyłał, w okrojonej wersji, nic więcej.
Pancolek Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle że ja dostałem tylko wiadomość, że moje wiersze będą w prezentacji w listopadzie na stronie Odry, więc?
adolf Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja otrzymałem jeden mail i wygladął tak - więc nei wiem, czy na papierze, czy w internecie, czy kiedy: Szanowny Panie, długa kolejka oczekujących była przyczyną zwłoki, proszę wybaczyć. Niebawem doczeka sie Pan na łamach odpowiedzi.To będzie któryś z numerów jesiennych. Serdecznie pozdrawiam. Karol Maliszewski "Odra"
Pancolek Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja otrzymałem jeden mail i wygladął tak - więc nei wiem, czy na papierze, czy w internecie, czy kiedy: Szanowny Panie, długa kolejka oczekujących była przyczyną zwłoki, proszę wybaczyć. Niebawem doczeka sie Pan na łamach odpowiedzi.To będzie któryś z numerów jesiennych. Serdecznie pozdrawiam. Karol Maliszewski "Odra" Ano, to tylko w pocztówkach będzie recencja ;)
adolf Opublikowano 20 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja otrzymałem jeden mail i wygladął tak - więc nei wiem, czy na papierze, czy w internecie, czy kiedy: Szanowny Panie, długa kolejka oczekujących była przyczyną zwłoki, proszę wybaczyć. Niebawem doczeka sie Pan na łamach odpowiedzi.To będzie któryś z numerów jesiennych. Serdecznie pozdrawiam. Karol Maliszewski "Odra" Ano, to tylko w pocztówkach będzie recencja ;) ja tam nie mam pojęcia. Nie mówię o publikacji iwerszy, ale o komencie do nich. Że nie wiem gdzie będzie, bo nie pisze. Zresztą i tak - niestety - wszelki koment bedzie już bez-wartości :(((( bo wysłane wiersze z końca lipca to już przeszły etap mojej twórczości :((((( i nie oddają już tak dobrze mojej pisaniny :(((( Mnie ju.ż się nie podobają i mam je na dysku, ale bardziej jako ślad twórczości, ale takto to już niezbyt ;((( ehhhh
Jerzy Rybak Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Aaa, w moim przypadku było inaczej. Po prostu mejlowałam z Maliszewskim, a On coś z tego wyciął i opublikował.
Rekomendowane odpowiedzi