Beata Buła Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zatraceni w podnieceniu Goniąc wczorajszego ducha Zbliża pan się w poniżeniu W okolice panny brzucha Ona śmieje się zalotnie Piszczy w śmiechu tym nieziemsko A on zniża się istotnie I całuje ją zwycięsko I choć robi się ciekawie To czas wstawić tu cenzurę Dlatego skłamię i powiem Że pan wrócił na górę
Agnes R Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Super,bardzo mi się podoba!
Agnes R Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Super,bardzo mi się podoba,chociaż w moim wierszu "Kocham Cię" jest nieco inaczej. '
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Naprawdę świetna erotyczna rymowanka, aż się uśmiechnąłem szczerze :)
Beata Buła Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 cieszę się ponieważ pisałam to z "przymrużeniem oka";) od tak sobie;D
kokopustelnik18 Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 pisz pisz i pisz nie przestawaj ta tematyka(dowcipu humoru) jest stworzona dla ciebie świetny wiersz
PACKA Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2008 strasznieeee sympatyczna rymowanka:):)
Rekomendowane odpowiedzi