Erdene Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Ot przypadek, lampka wina Słowa – myśli, myśli - słowa Myśli – gesty, gesty – czyny Zapomnienie, rozkosz-nie,nie Potem słowo już pisane Ornamentnie i tęskliwie Nazbyt dla mnie natarczywie Tknęłam, wssałam, zachłysnęłam I przeżułam i wyplułam.
BlackSoul Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 po przeżuciu i wypluciu została mi marskość wątroby - w wolnym tłumaczenie kupa nie wiersz pozdrawiam
Judyt Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 a mnie się podoba jak na owada z pozycją przystało:) (piękny owad, szkoda, że na żywo nie widziałam)ciepłoniaście
Erdene Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Dziękuję Ci Judyt, jesteś bardzo wyrozumiałym i miłym odbiorcą :)
Judyt Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj nie wiem:)aczkolwiek modliszka okej
Rachel_Grass Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 czytywałam gorsze. (po zastanowieniu)... i lepsze też ;) pozdrawiam.
Erdene Opublikowano 17 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Dziękuję Rachel Grass, na razie to mi wystarczy, to i tak malutki kroczek do przodu ;)
Pancolek Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No mnie, niestety, znaczniej bliżej do opinii Duszyczki. Takie to gołe poetycko, że aż strach ;) Wierszyk musi mieć moc znaczeń i skórę nałożoną na emocje z krwi i kości. Proponuję czytać więcej, niż pisać, a wkrótce coś załączy. Pancuś
Dominika Iks Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Za mało ekstazy i za malo krwiste jak na małe face to face z modliszką. Chociaż... ta lampka krwistoczerwonego wina... heh!
Erdene Opublikowano 18 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Dziękuję za opinie, wszystkie pomocne :) Czytanie swoją drogą , a ekstaza swoją, aczkolwiek mam inklinacje do przedobrzania z tą ekstazą , więc trzymam ją na wodzy . Tak naprawdę zastanawiam się czy nie powinnam pilnować swojego „biznesu” i jak pisać to tylko cichutko, dla siebie. Pozdrawiam Wszystkich
zak stanisława Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ee nie pisz pisz a nauka nie pójdzie w las,,
Rekomendowane odpowiedzi