Magnetowit_R. Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 miałem przyjemność napisać tekst i zaśpiewać (umownie nazwijmy) tak w 1994 r. h ttp://punkers.wrzuta.pl/audio/f0gxcc7CgZ/smar_sw-swiadomosc tekst świadomość Patrzysz na świat oczyma instytucji Które od dziecka ugniatają twój umysł Odbierasz rzeczywistość w jednym wymiarze Wymiarze który ci narzucono Lecz jeszcze nie wszystko jest przegrane Póki jest szansa ze zdasz sobie sprawę Z tego co ci robią Z tego co ci już zrobili Na ślepo podążasz droga poznania Percepcja zjawisk według ustalonych reguł Myślisz ze myślisz tylko ci sie zdaje Myślą za ciebie myślą w twojej głowie Gdzieś na poboczu drogi poznania Jest miejsce dla twojego niegroźnego buntu Nie idz ta droga przerwij owczy pęd Otworz oczy zrozum ze to nie ta droga Ja patrze z innego punktu odniesienia Stan ze mną i popatrz moimi oczyma Doznasz potężnego uczucia wolności Którego podłożem jest świadomość zniewolenia Świadomość-świadomość i coś z bardzo początków - 1991 rok. bo liczy się zaangażowanie...;) h ttp://punkers.wrzuta.pl/audio/aMbJxhuB87/smar_sw-rakiety Rakiety Rakiety okupione życiem biednych dzieci Każdy ich element jest z ciała martwych dzieci Głód i śmierć Ręka nie mająca siły odegnać muchy Nogi które można objąć ręką w udzie Skóra przecierająca się na żebrach Wzdęte brzuchy Wzdęte brzuchy Popękane wargi zasłaniają bezzębne dziąsła Spalone słońcem ciało Oczy świecące rezygnacją I pytanie pytanie DLACZEGO..... Rakiety okupione życiem biednych dzieci Każdy ich element jest z ciała z martwych dzieci Głód i śmierć I pytanie dlaczego dziękuję za uwagę. więcej do znalezienia w necie lub starych taśmach;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 po tym co przeczytałem żadna muzyka mnie nie pojara na tyle, żeby zmienić zdanie
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 a to taka w pięć minut nagrana i napisana wersja jednego z ciekawszych tekstów jednego pojety www.sendspace.com/file/hketgd pekusista nasz w internacie siedział, automat niech wam styknie Jimmy
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 czyli nawet nie odpaliłeś, skrytykowałeś, a wpierdzielasz sie w mój wątek ze swoim quasi diskopolo numerem? wstyd chłoptasiu
Patryk_Nikodem Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 W smarze się udzielałeś?
wounded nurse Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 konkret kawałek. muzycznie rzeczywiscie fajne struktury. teksty są lipne - dlatego nie przekonuje mnie punk.
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 historia to 7 lat "dojrzewania" i rozwoju. 2 ost plyty to muzyka i tekstowo myślę ze dojrzalej. przynajmniej moje hehe. tekst inaczej niz wiersz
UFO Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 no mocny masz głos hehe, nie moje to klimaty ale jako całość całkiem nieźle
Olesia Apropos Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ludwiku Dorn i Sabo ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słonąłem i mam wzdęty brzuch, racja powinienem odpalić chociaż. zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 i posłuchałem. basista do kitu, wokal jak przystało co prawda, ale zdania nie zmieniam. a tu więcej disco polo www.youtube.com/watch?v=Itts4a-pQyc&feature=user www.youtube.com/watch?v=2zD0JCyQ7ZU www.youtube.com/watch?v=EFp7UVCM8GU&feature=user
Magnetowit_R. Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. słonąłem i mam wzdęty brzuch, racja powinienem odpalić chociaż. zdrówko Jimmy ok, poniosło mnie, sorry.ale jak sie ma 16lat i naprawia świat, to tak sie pisze;)
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 tak, jak napisałem w 1 poście. pisałem większość tekstów no i trochę mieszałem w aranżach.
kaseciak Opublikowano 17 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2008 ciekawe muza troche nie na dzisiejsze czasy pozdro
Espena_Sway Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 muzyka ciekawa, wokal tak średnio choć jak pisaŁeś to byŁy początki więc pewnie się wokalista 'wyrobiŁ' :P
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 h ttp://schism.wrzuta.pl/audio/49jcnuO9fS/smar_sw_-_swiadoma_droga to z ostatniej plyty, potem kapela padła. tekst mój częściowo, swiadoma droga negacji boga - wzięta do tekstu z dyskusji z zielonoświątkowcem;)
Rekomendowane odpowiedzi