Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 h ttp://messal.wrzuta.pl/audio/nSneeFjZf0/ KAPITAN SPARROW! autor: e-m-e-m
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 to szanty i całkiem fajne dobierzesz sobie jeszcze trzy osoby do kapeli i może na jakimś przeglądzie muzyki szanty Ciebie usłyszymy Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Bardzo podoba. Pozdrawiam autora tekstu i muzy:))
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może się zgłaszasz na ochotnika do tej kapeli? MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko zadźwięczmy e-m-e-m'owi MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 aż krzykłem! - to jest the best może rzeczywiście było się tak nie spieszyć ;P i zrobić to lepiej zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 a, nie widzę też sensu (ale to już sprawa formalna) przełamywania ciągu http" spacjami wystarczy do po prostu wyrzucić w całości, łatwiej wejdzie na pasek adresu. zdrówko
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to znaczy, nie spieszyć? MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 www.sendspace.com/file/hketgd wklejam ten link pod waszymi tematami bo nie chcę się przyłączać do tej litaniji, ale posłuchajcie, nagrane w 5 minut i napisane w ok minutę, tekst ciekawy i mamy na niego zgodę Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oki, nie mam możliwości takich jak Ty kiedyś napisałem, że potrafię napisać muzykę, ale z obecnym wykonaniem no niestety, brak czasu kompletny to nie zasłona przed jakimis tam niedociągnięciami a jedynie sprawa czasu, utwór ten nagrywałem prawie jedną ręką kończąc ściany a drugą na wiośle, ups, gitarze MN
Rekomendowane odpowiedzi