Hania K. Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Złośliwi krytycy na wierszach się nie znają Ale minus do wciskania mają I tylko tym się chwalą Co sobie sami oceniają Bez żadnej wiedzy, ale z rumorem Straszą swoim krytyckim horrorem Nie znają się na rymie i rytmie Ale lepszego od siebie wytnie To zgroza! Nędzny krytyku Jakie masz prawo Do cięcia czegokolwiek? Nędzny krytyku? Nie lepiej żebyś Książkę przeczytał I dał nam, Poetom, Święty spokój?
kasiaballou Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Niestety, to tylko żałosny lament, nie dosrzegam poezji, ale proszę czekać na opinię wprawniejszych oczu. Pozdrówki. kasia.
styks Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 sam w siebie skoczyłem tak się ubawiłem krytyk trzynastego miesiąca
Hania K. Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak nie dostzregasz pewnych źle dziejących się rzeczy, mówi się, - trudno.
Hania K. Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jesem tylko skromną kobietą :)))
Hania K. Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autor takich arcydzieł jak ty powinien skoczyć.
Hania K. Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak jestem lepsza.
zak stanisława Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak jestem lepsza. fakt haniu, jesteś NAJLEPSZA W CHWALENIU SIeBIE
adolf Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. AAAA :) przeczytałem:) to wiersz-śmierci, w którym genialna poetka z wszech-epoko trwaliła całe swoje zło, na krytykę która nei dała jej zadebiutować ;))) pozdr! a szczerze -- jeżeli sie bawic to bawmy ;P - widze postęp, tu zorbiłą Pani fajną budowę strofy, ciekawą, z tym, że wers w środku jest krótszy sylabowo od oklalająych go ;) Nędzny krytyku? Nie lepiej żebyś Książkę przeczytał I dał nam, Poetom, Święty spokój?[/
Tali Maciej Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 wygrzebałem stary wiersz jako ripostę, warto czasem przemilczeć niż pisać takie rymowanki www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=34314
JacekSojan Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 rym cym o nicym; toteż i krytyki nie będzie; szczęścia życzę - jak zawsze kobiecie; J>S
Hania K. Opublikowano 15 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 I tak się nie poddam. Hania.
Rekomendowane odpowiedzi