styks Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 tu koniec bajki wtrysk spierdolił diesel zgasł zmokły fajki powyższy tekst znalazłem w rzeczach po ciotecznym dziadku, dzielnym traktorzyście z PGR’u
H.Lecter Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Styksie, twój pierwszy wygłup miał jeszcze jakiś sens (mógł nawet bawić ). Teraz wciskasz się w " rybaczki " (tylko nie twierdź, że to kpina czy nie daj Boże - dialog ) i beznadziejnie nudzisz.
styks Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Kochanny Kaniballu! Uprzejmie informuję, że na skutek działalności gospodarczej tego łobuza Chacharona wszystkie ryby we mnie wyginęły (umarły z nudów albo ze śmiechu). To nie moja - jego wina! Z popoetyckim pozdrowieniem - łe!
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 oyey napisz wiersz o pani dorocie
styks Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Jimmy Jordan może lepiej o Jimmy Joe?
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podam ci imię i nazwisko tylko nie pisz tych bzdur
styks Opublikowano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Września 2008 Jimmy Jordan pisał będę co chcę i jak chcę zwracając jedynie uwagę na słowa mądrych ludzi vivat bzdury!!!
Tova_Brink Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 a co to są "słowa mądrych ludzi"? po czym ich poznać w necie? mądrzy ludzie w swej mądrości mogą strugać głupa... :-]
adam sosna Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 mnie bawi Tova Brink mądrzy unikają głupot nawet w necie :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bawi bo jest parodią szesnastolatki piszącej o "zgasłych fajkach" ale przecież wszyscy wiemy, że ten oto oyey pisać potrafi i w tym jest problem ;P
adam sosna Opublikowano 11 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2008 Jimmy Jordan ojej :) elvis presley sum :):):)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 no gorzej juz nie bylo mozna:(
Hania K. Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Hańba, proszę państwa. Ogłaszam upadek, to nie jest normalne, co tutaj się wyrabia. Żargon prosto z ulicy nazwany poezją - precz!!!
styks Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech mu ziemia lekką będzie :) był dzielnym człowiekiem za młodu wspomagał Władzę Ludową na starość mu odbiło - Solidarność we wsi założył cześć jego pamięci!
styks Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ można www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=80064
styks Opublikowano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "ideał sięgnął bruku" Pani słowa - miodek na me serce (trójniak)
adolf Opublikowano 12 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "ideał sięgnął bruku" Pani słowa - miodek na me serce (trójniak) Panie Styks ładnie to prowokowac? i się dziwić, że cały naród jest potem taki "sprowokowany" pfee wsrtyd i hanba:) pozdr.
styks Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 adolf sam się sprowokowałem DWÓJNIAK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! potem? - styks mniam dzięki pozdrowienia
Basil Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Kto to jest oyey? Dlaczego to coś jeszcze tu jest? pozdr
adolf Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mityczny pół-człowiek, pół-salamandra, poeta, który po śmierci sowjego psa i żony (biedny pies! :( ) porzucił poezję na rzecz walki o wolność Uzbekistanu! Szacun mu po wieki ;) pozdr.
Rekomendowane odpowiedzi