kasiaballou Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 chciłbym jeść z twioch oczu ustami piasku ranić rogówki boleć pamięcią zapomnij lipcowe przebarwienia namaluj maj on zaklina kwiaty i wie tulimy twarze do zimnych cegieł nie zwracajac uwagi na obcych cytrynowym motylem zgaszę kwaśne uśmiechy kamienicznikóww gardzieli wodospadu opierając się o ścianę wykrzyczę niebu twoje imię zbieram w sobie echo porannych kropli wczorajszych obietnic przeczuwam inny świat choć nie wierzę sam sobie nie płacz dotykam cię korzeniami ceber odebrał wilgoć sypkim ziarnom nie zakwitną pod wachlarzami koronkowych rzęs - kasiaballou i W.J.T. -
adolf Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 kurcze dobre to ;) Podoba mi sie ;PP Te fragmenty najbardziej urzekły: w gardzieli wodospadu opierając się o ścianę zbieram w sobie echo porannych kropli wczorajszych obietnic przeczuwam inny świat choć nie wierzę sam sobie nie płacz dotykam cię korzeniami A całość cieakwy dialog, inersujący nienużący i bardzo obrazowy. Zancie mnie :PP lubię budowanie obrazów, w którym się rpzemyca sens. Tu jest to chyba szczera rozmowa i rozprawa o podejściu do miłości. Pan peel eksponuje swą miłość, ale peelka uważa że to chwilowe obietnice. pozdr.
kasiaballou Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że są momenty, dzięki za pozytywa i interpretację - Peele czują się pewnie roZśrubowani (jest takie słowo?) Pozdrówki :) kasia.
Zbyszek_Dwa Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Piękny wiersz o miłości o przemyśleniach, o życiu. Wiersz ma w sobie jakąś świżość, wyrazistość co przyciąga, zatrzymuje. Jeden z lepszych wierszy jakie ostatnio tu czytałem. Pozdrawiam kasiaballou :)
kasiaballou Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle miłych słów, taki komentarz bardzo mobilizuje, dziękujemy serdecznie :) Pozdrówki :))
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 podoba mi się ta forma, nasuwa się dialog, ale czuć spójność. Cerber sugeruje tragedyję siakąś, robi się nieco groźnie. ogółem tylko zwrot: chciałbymjeśćztwoichoczu wydaje się wyświechtany - może to za mocne słowo, jednak to coś w ten deseń. zdrówko Jimmy
kasiaballou Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz rację, nieco wyświechtany, ale po polerce będzie mat i może nie zaświecić a wtedy tragedyja gotowa;) Dzięki za pozytywkę, pozdrówki :) kaśka.
Rekomendowane odpowiedzi