H.Lecter Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 W czasie deszczu dzieci się nudzą...
BARBARA_JANAS Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 ble i łe --------------
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 styksie! ''łe'' jest łedne:) ale gdyby dopisać jeszcze ; łe łe :)) łezne se!
Bianka 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaja sobie robisz? tak, robisz sobie jaja, a Ci nie wychodzą pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 łe jery - to po.... no po jakiemu?
styks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 o rety! to musi po polsku być chyba :)
styks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) zrobił mi się krwiak na głowie od drapania :)
styks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jaja sobie robisz? tak, robisz sobie jaja, a Ci nie wychodzą pozdrawiam nie "jaja" łe! :):):)
styks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie płacz! (ze śmiechu) coś wymyślę! :)
styks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) głębokie łe! :)
styks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj nudzą!:)
styks Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) łe ooo! :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 łe.... mam pytanie, czy te minusy i plusy są obowiązkowe, bo czasem widać kto dał a czasem na kilka komentów jest jeden nick...
styks Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "łe" - czyż pan nie widzi głębi przekazu? prostoty? wielkiej wrażliwości? możliwości interpretacji? takie "łe" jest jak strzał (czasem szczał) startera! a pan kłodę w kształcie minusa rzuca pod nogi wspaniałego autora jakim jestem! Jordan niesie mniej wody niż rzeka łez wylanych przez autora! to Styks może zapomnę!
styks Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to nie żart ani prowokacja to "łe" zapewniam, że kształt mego dzieła nie jest przypadkowy ma swoje korzenie w przeszłości poetyckiej tego portalu czy "łe" jest gorsze od "bla"? zaprawdę powiadam: kto tak twierdzi na poezji nie zna się! oto portal wybrany na pierwszy stopień wielkiego pochodu! "łe" naprzód! "łe" prowadź! zastanawiałem się nad "łeł" ale uznałem, że przegadane
styks Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gratuluję - odkrył pan możliwości interpretacji :) eeł
adolf Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mirosław_Serocki Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "łe" - czyż pan nie widzi głębi przekazu? prostoty? wielkiej wrażliwości? możliwości interpretacji? takie "łe" jest jak strzał (czasem szczał) startera! a pan kłodę w kształcie minusa rzuca pod nogi wspaniałego autora jakim jestem! Jordan niesie mniej wody niż rzeka łez wylanych przez autora! to Styks może zapomnę! oyey?!
Rekomendowane odpowiedzi