Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 zachłannie patrzę na profil czoła dostrzegając tylko jedną bliznę nie widziałam kiedy związano ci nieludzko sznurem ręce i nogi chciano jeszcze oczu pozbawić i nigdy bym nie zobaczyła swojego odbicia w listach napisałam o całej tęsknocie którą mogę oddychać to nic że upadł Rzym dzięki tobie moje oczy są pełne blasku
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Dzie wuszka! Peelka mówi do siebie choć bardzo chciałaby do kogoś. Przykro mi iż nie znajdujesz nic pomiędzy wersami. Peelka jest skryta ale nie znaczy, że nie pozostawia czytelnikowi otwartej furtki do wyobraźni. Na szczęście mamy inne upodobania, inaczej byłoby nudno. Dziękuję za opinię. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierszowi zależy na każdym czytelniku inna rzecz jeśli czytelnikowi nie zależy na wierszu:)
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierszowi zależy na każdym czytelniku inna rzecz jeśli czytelnikowi nie zależy na wierszu:) jeśli nie jest dobry (w moim odczuciu), to rzeczywiście nie kłaniam :) Lubię kiedy masz rację. Słońca.
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Bardzo dziękuję.Słońca:)
Mr._Żubr Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie... chyba też, choć druga strofa jakby mętna. Czy ja już go nie czytałem gdzieś tutaj?
Marlett Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mnie... chyba też, choć druga strofa jakby mętna. Czy ja już go nie czytałem gdzieś tutaj? Mr.Żubr! Wiersz był w W.dość dawno, jeśli zapamiętałeś tym bardziej się cieszę:) Jest dedykowany, opary na autentycznych faktach może dlatego trudno wyjaśniać i trudno zinterpretować. Jednak wierzę w wyobraźnię czytelnika PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 jedno zdanie z wypowiedzi wuszki jest doskonałe: " brzmi, jakbyś to powiedziała do kogoś Marlett." w tym ma rację! moim zdaniem każdy wiersz jest do kogoś kierowany (albo do czegoś) ten jest do kogoś i jest dobry
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adam! Autorka nie lubi mówić do sciany:) Dziękuję.Uśmiechu.
Waldemar Talar Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się całkowicie z tym co Adam napisał Marlett- wiersz bardzo na plus. A tym którzy twierdzą inaczej maja do tego prawo - bo inaczej poezja nie miała by sensu czyż nie !. miłego wieczoru życzę
Marlett Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się całkowicie z tym co Adam napisał Marlett- wiersz bardzo na plus. A tym którzy twierdzą inaczej maja do tego prawo - bo inaczej poezja nie miała by sensu czyż nie !. miłego wieczoru życzę Talarku! Wiersz piszemy dla odbiorcy. Ten jest dedykowany i nie uważamy by mówienie do kogoś było błędem. Dziękuję .Uśmiechu.
Jimmy_Jordan Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 no jak zawsze puenta kłuje i w pięty, katastrofa wielu i nawet porażka ukochanego (bo w jakimś sensie przegrał) jest zarazem szczęściem drugiej osoby. dla końca warto czytać pierwsze zwrotki zdrówko Jimmy
Marlett Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Dziękuję za interpretację - bardzo. PozdrawiaM.
czarna porzeczka Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 "to nic" trzeba nadziei pozdrawiam
Marlett Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Porzeczko! Jest nadzieja:)) PozdrawiaM.
Rekomendowane odpowiedzi