Alicja_Wysocka Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2008 staram się nie pić jak mówię ale ty i tak zawsze coś mi w buty wsadzisz chociażby insynuacje spod języka do ugryzienia cisną sznurowadła nie wykoślawiaj intencji to ostatnia para na jaką mnie stać
BARBARA_JANAS Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zagrało...:) Pozdrawiam
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzie wuszko Nie piją buty (chociaż tez mogą) ale niby słowa, które wypowiadam, intencji przecież zawsze można się doszukać, zawsze znajdzie się jakiś kij pod ręką, choćby język. Zmieniłam wersyfikację, wbijała się w margines Ostatnia para jest synonimem cierpliwości, póki co nie przychodzi mi nic innego do głowy. Dzięki
teresa943 Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Bardzo wymowny...i ta ostatnia para... Podoba się. :)) Serdeczne pozdrówki -Krystyna
egzegeta Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 jeśli mógłbym coś wtrącić to przede wszystkim poszedłbym w kierunku sugestii dzie wuszki, wersyfikację jeszcze bym poćwiczył np. pierwszy wers tak: staram się nie pić no i tytuł zdecydowanie do wymiany
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tytułu nie zmienię, bo ,poszło' (stąd buty) o tytuł filmu. Wersyfikację poprawię, nad resztą się zastanawiam, dzięki :)
egzegeta Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 wg mnie zdecydowanie lepiej Alu a co Ty na taki enter: staram się nie pić jak mówię ale ty i tak zawsze coś mi w buty wsadzisz chociażby insynuacje spod języka do ugryzienia cisną sznurowadła nie wykoślawiaj intencji to ostatnia para na jaką mnie stać
adolf Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. puenta zgrywa ten iwersz w intrygująca, ale mocną całość. Dobry pomysł i fajne wykonanie, obraz buta jako stan emocjonalny peelki :) podba się.
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Egze, pasuje, nawet bardzo. Puenta mi zdobitniała. Dziekuję, biorę wszystko! Pozdrawiam wdzięcznie :)
egzegeta Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie cieszem siem:)
Alicja_Wysocka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. puenta zgrywa ten iwersz w intrygująca, ale mocną całość. Dobry pomysł i fajne wykonanie, obraz buta jako stan emocjonalny peelki :) podba się. Dziękuję Adolfie, zawsze masz coś ciekawego do powiedzenia :)
Rekomendowane odpowiedzi