Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Alicja_Wysocka Mądry jest Twój komentarz Alu i bardzo miły do tego : (chyba mnie zarumienił)> Manifest mówisz, hmm... ;))  Dziękuję pięknie Alu, a za plaster miodu w szczególności 

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

@Anastazja1  Dziękuje bardzo i za słuchanie również.       @aff Kiedyś bywa mylące, bo może być również jutro, więc to jest podobnie jak z pokojem - trzeba się zbroić, żeby trwał nadal. przekaz... myślę, że każdy znajdzie coś dal siebie. Dziękuję serdecznie.     @Jacek_Suchowicz Kiedyś o Andrzeju Lepperze i o sobie (tak przy okazji, pewnie dla dystansu;) napisałem - My literaci ;))), więc właściwie Jacku, czemu nie Artyści? Poza tym jest mi niezmiernie, że zauważyłeś  Również piękne dzięki za bardzo ceniony przeze mnie rymowany i do tego inteligentny komentarz. Serdecznie pozdrawiam.    

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

łoj tam, janie porcelianowy, sie nie gniewam ;)
    • @Dekaos Dondi Ale Cudawianki ... :)
    • @Berenika97   Świetny kontrast - on widzi posiadanie, ona czuje uwięzienie i pustkę.  Ale wiem, że takie śluby/wesela to częsta historia - i najczęściej chodzi o interesy.  Pozdrawiam.:)
    • @Leszczym Można by powiedzieć; poezja prawdę ci pokaże w oczach duszy.  Pozdrawiam. 
    • @Berenika97   Bardzo ciekawy , egzystencjalny i zaskakujący wiersz. Koniec jak horror - chociaż wiem, że był to pewien rodzaj wewnętrznego monologu.  :)
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...