Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 morszczyny owijają stopy snują się po przyboju unoszą w przestrzeń polerowane wodne pyłki miody z morza do nóg przywierają chciwie strojne blaskiem słońca zwalniają zastygłe motyle zmyte brzegi po sztormie odbudujemy zamki z piasku na plaży bez śladów ciszy zgodne światło fale i wiatr odpoczywa orkiestra i muszle poszły spać Afrodyty Marlett i Sosna
kasiaballou Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wakacyjny i romantyczny obraz jeśli mogę coś zasugerować; Afrodytę przerzuciłabym na początek wersu, pozdrawiam :) kasia. 1
BARBARA_JANAS Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gdy morszczyny snują się brzegiem przez stopy w powietrze unoszą polerowane strzępy wody miody z morza do nóg przyklejone zapałem słońca uwolnią motyle po sztormie nie ma nudy odbudujemy zamki z piasku na plaży bez śladów zgodne światło odpoczywa orkiestra i muszle poszły spać Afrodyty Sory, ale był trochę przegadany, w tej wersji dla mnie na plus. Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 bardzo lirycznie pięknie :)) serdecznie pozdrawiam -teersa
gabriel p. Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 achhh, słońce, plaża i relikt zamknięty z bursztynie. pięknie i cieplutko. pzdr :-)
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Lirycznie i wakacyjnie, tyle tylko, że do połowy kolorowy, od połowy nieopalony, znaczy bieluśki. No chyba, że źle widzę :) Wiem, wiem, że jesteście dwie połowy ale... Uśmiechnięte słonka dla Was :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Ups, chyba jednak źle widzę. Rymy są nudy - ciszy - Afrodyty Przeniosły się na inny kocyk :) w inne miejsce
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 kasiaballou naszym zdaniem taka zmiana odmienia sens pointy
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 BARBARA JANAS trochę odmieniliśmy dziękujemy za propozycję :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Bardzo dziękujeMy za ciepłe słowa:) PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabriel! Dziękujemy za czytanie naszego wiersza:)) PozdrawiaMy.
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alicja Wysocka! Dziękujemy za zwrócenie uwagi na niektóre wersy. Wprowadziliśmy kilka zmian. Serdecznie pozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 słynne Wasze Afrodyty, no tak(..) a morsz(t?)ynaa czy morszczyn- jak to się nazywało? niegdyś chodowałam, ale nie długo przeżył w nienaturalnym środowisku, bo w słoiku, ciepłoniaście se pogadałam i idę
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Niewątpliwie - morszczyn pęcherzykowaty - występuje w Bałtyku,ale nie tylko:)) DziękujeMy za wdepnięcie do nas. PozdrawiaMy.
Rekomendowane odpowiedzi