gabriel p. Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 lustereczko powiedz przecie kto jest najbardziej boski na świecie ponownie bawisz się w stwórcę rozdzielając żywoty i układając losy klocki lego nie starczą byś znalazł ukojenie pociągasz sznureczki grając pierwszą partię tu szepniesz tam stukniesz z zadowoleniem spoglądasz na zamęt wokół sądzisz że modły są tylko do ciebie litanie różańce i inne godzinki spływają po tarczy zegara burząc spokój wciąż marzysz by móc stanąć na nogi wciąż marzysz by być kimś innym
kasiaballou Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 komentowałam obszerniej w W - nie będę się powtarzać - plusuję pozdrawiam kasia.
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabrielu, podobnie jak Kasia, komentowalam w W; podoba się, a nawet zachwyca, dlatego plus z serdecznym uśmiechem :)) a to sobie przemycamwciąż marzysz by móc stanąć na nogi wciąż marzysz by być kimś innym do przemyśleń; serdecznie pozdrawiam -teresa
gabriel p. Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 dziękuję, że chciało Wam się tu zajrzeć raz jeszcze :-)))) pozdrawiam serdecznie :-)))))
Rachel_Grass Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 byłam, czytałam i w Wu, i teraz, zaznaczam swoją obecność oraz że mi się podoba.
Ewa_Kos Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Ja też zaznaczam, że jestem i czytam i bardzo się podoba:)) Pozdrawiam serdecznie:)) EK
gabriel p. Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Rachel Grass Ewa Kos Wam, drogie Panie, również bardzo dziękuję za wizytę i słowa pociechy. pozdrawiam :-))))))
Almare Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 - a ja znalazłem takie specyficzne(dla pewnego pióra...) odwrócenie - rodzaj wolty, który bardzo lubię. - pozdrawiam sedecznie ;)))
gabriel p. Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mnie to cieszy, bo to właśnie było jednym z motorów napędowych tego wiersza :-) dziękuję za odwiedziny i pozdrawiam :-)))
Czarna Perła Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 wczoraj czytalam wiersze na tej stronie, ale jakos chyba Twój pominęłam... właśnie w takim nastroju jestem jak ten wiersz, a poza tym kojarzy mi się mój 'boski' kolega :) plusiczek:) cz.p.
gabriel p. Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taka samorefleksja jest czasem potrzebna, żeby zrzucić co zalega ;-))) a takich "boskich" kolegów też mam. "dusze" towarzystwa ;-)))) dzięki za odwiedziny :-) pzdr :o)
gabriel p. Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i pozdrawiam :-))
Nata_Kruk Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2008 gabriel, naprawdę ładnie... :) (...)" wciąż marzysz by móc stanąć na nogi wciąż marzysz by być kimś innym" Warto marzyć, chyba każdy o tym wie... "poprawiajmy" samych siebie, ale bądźmy zawsze sobą. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi