teresa943 Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 moje teraz to mój czas nie wczoraj nie jutro lecz dziś mój koncert to akurat tu gram recitale nie mam szans na drugi raz z tym repertuarem bo nigdy nie zaproszą mnie na identyczne biennale pośpiesznie więc chwytam dni porażki łykam z żalem gdy gong pokaże drzwi nie zagram więcej na tej sali gra potoczy się dalej
kasiaballou Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm... zamyśliłam się - masz umiejętność dozowania emocji, a zarazem racjonalnego myślenia życiowy, przekonujący pozdrawiam serdecznie kasia.
Koval_ZNowin Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Na tym ta gra polega, kiedyś też napisałem podobny wiersz, co najmniej z podobnym zamiarem, ale z Twojego wiersza ( z wszystkich) bije prawdąnie tylko pomysłem pozdrawiam
gabriel p. Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2008 nie wiem, tereso, jak to robisz, ale robisz to super :-) czuć tremę i strach, słychać zniecierpliwiony tłum, dym cygar drapie w gardło a z głośników leci swing z lat trzydziestych... bardzo nastrojowo... pozdrawiam :-)))
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm... zamyśliłam się - masz umiejętność dozowania emocji, a zarazem racjonalnego myślenia życiowy, przekonujący pozdrawiam serdecznie kasia. Kasieńko, przepraszam, ale tak mi się wymknęło...mogę? To moje wczorajsze autentyczne zamyślenie, więc tym bardziej radość, że ktoś też się może zamyślić...taka jest prawda i warto racjonalnie do niej podchodzić...mniej się marnuje... skaczę z radości za Twoje przekonanie... Dziękuję. :)) Cieplutko pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koval ZNowin! Jak zawsze przemiły komentarz! Dziękuję. Mówisz "bije prawdą"...hmm...po prostu jest autentyczny, a pomysł to wena...akurat w czasie burzy zajrzała do mnie... :))) Moc serdeczności -teresa
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gabrielu, fascynujesz mnie swoim strzałem w dziesiątkę! Jakbyś czytał w moim wnętrzu...niesamowite! Odgdałeś nawet, że właśnie leciał...no, tylko Ryszard Rynkowski i jego śpiewający koncert...takie mi malował obrazy, więc wkliknęłam czym prędzej...i to wszystko...zamyślenie trwa dalej, bo jeszcze przecie gram...na tej sali...jak długo? któż to wie? Trzeba grać kolejne biennale. Dziękuję. :))))) Z cieplutkim jeszcze zamyśleniem -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 bardzo ladny Teresko i taki...refleksyjny..pozdr. B.
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo cenne dla mnie Twoje podobanie, tym bardziej, że reflesyjne. Dziękuję. :)) Koncertowo -teresa
kasiaballou Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm... zamyśliłam się - masz umiejętność dozowania emocji, a zarazem racjonalnego myślenia życiowy, przekonujący pozdrawiam serdecznie kasia. Kasieńko, przepraszam, ale tak mi się wymknęło...mogę? To moje wczorajsze autentyczne zamyślenie, więc tym bardziej radość, że ktoś też się może zamyślić...taka jest prawda i warto racjonalnie do niej podchodzić...mniej się marnuje... skaczę z radości za Twoje przekonanie... Dziękuję. :)) Cieplutko pozdrawiam -teresa Teresko, to mi wręcz schlebia, a w Twoim wykonaniu, z tym entuzjazmem i udzielającą się spontanicznością - sama przyjemność, dziękuję ponowne mocne zdrówki :) kasia.
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koval ZNowin! Jak zawsze przemiły komentarz! Dziękuję. Mówisz "bije prawdą"...hmm...po prostu jest autentyczny, a pomysł to wena...akurat w czasie burzy zajrzała do mnie... :))) Moc serdeczności -teresa Taki błyskawiczny pomysł:) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Koval ZNowin! Jak zawsze przemiły komentarz! Dziękuję. Mówisz "bije prawdą"...hmm...po prostu jest autentyczny, a pomysł to wena...akurat w czasie burzy zajrzała do mnie... :))) Moc serdeczności -teresa Taki błyskawiczny pomysł:) pozdrawiam No, wiesz, wena jest nieprzewidywalna... :))))
Rekomendowane odpowiedzi