kasiaballou Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 wyśpiewam dom wygram kominek zapachem pieczonych jabłek wyrosnę z ażurowych podkolanówek do kart kredytowych dojrzeję skronie wyżłobię pytaniami nurt niespokojnej rzeki odmienię przez przypadki patent na normalność spektakl bycia nie sobą i kiedy spojrzę w lustro nie będzie nic poza cieniem dostosowana do drzewa rozdam owoce zasnę pod inną gruszą kiedy zbyt szybko zapełniasz albumy ślepniesz głuchniesz w palcach dlatego osiadam formatem a_cztery
teresa943 Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 patent na normalność spektakl bycia nie sobą i kiedy spojrzę w lustro nie będzie nic poza cieniem najgorzej osiąść na mieliźnie życia; w formacie a_4?...no nie wiem trza pomyśleć :) serdecznie pozdrawiam -teresa
gabriel p. Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżby pochwała biurokracji? ;-))do kart kredytowych dojrzeję skronie wyżłobię pytaniami nurt niespokojnej rzeki odmienię przez przypadki ten fragment jest genialny generalnie mielizna to taki żywot Kowalskiego, czasem zapach pieczonych jabłek i wypad na piknik nad rzeką a czasem spektakl bycia nie sobą i kolejny raport do napisania ze sztucznym uśmiechem na twarzy. precz stagnacji ;-)))) bardzo. pozdrawiam :-)
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 podoba się, znaczy się Kasia przysiadła nad albumem ze zdjęciami dziadka- tak odczytuję, tylko z tym coś nie teges:spektakl bycia nie sobą i kiedy spojrzę w lustro chyba że to aura upioru to wtedy okej, ciepłoniaście
kasiaballou Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każda interpretacja może być właściwa, miałam na myśli takie "mielizny" chwili, płyniesz z nurtem a tu bummm - osiadasz, sztuką jest się odbić i płynąć dalej - fajnie, że Cię zatrzymał na moment Tereso pozdrówki :) kasia.
kasiaballou Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyżby pochwała biurokracji? ;-))do kart kredytowych dojrzeję skronie wyżłobię pytaniami nurt niespokojnej rzeki odmienię przez przypadki ten fragment jest genialny generalnie mielizna to taki żywot Kowalskiego, czasem zapach pieczonych jabłek i wypad na piknik nad rzeką a czasem spektakl bycia nie sobą i kolejny raport do napisania ze sztucznym uśmiechem na twarzy. precz stagnacji ;-)))) bardzo. pozdrawiam :-) z pewnością nie pochwała, wręcz odwrotnie - co do Kowalskiego i "plastiku" - dalekie od zamysłu, jednak racja - tak czasem bywa - cieszy mnie, że coś Pan uczknął dla siebie - dzięki za pozytywkę ;O! miłego wieczoru kasia.
kasiaballou Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy odczyt jest właściwy z punktu widzenia czytającego, nie zawsze pokrywa się z założeniem autorki, ale i tak cieszy -dzięki Judyt pozdry_kasia.
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy odczyt jest właściwy z punktu widzenia czytającego, nie zawsze pokrywa się z założeniem autorki, ale i tak cieszy -dzięki Judyt pozdry_kasia. no wiem- znacznie uprościłam odczyt, tak troche szepnęłam- tyle mogłam, treść jest niewątpliwie znacznie głębsza, ciepłoniaście
kasiaballou Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy odczyt jest właściwy z punktu widzenia czytającego, nie zawsze pokrywa się z założeniem autorki, ale i tak cieszy -dzięki Judyt pozdry_kasia. no wiem- znacznie uprościłam odczyt, tak troche szepnęłam- tyle mogłam, treść jest niewątpliwie znacznie głębsza, ciepłoniaście Judyt, cieszę się z wielopłaszyznowej interpretacji - naprawdę jest o.ki pozdrówki :) kasia.
Judyt Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no wiem- znacznie uprościłam odczyt, tak troche szepnęłam- tyle mogłam, treść jest niewątpliwie znacznie głębsza, ciepłoniaście Judyt, cieszę się z wielopłaszyznowej interpretacji - naprawdę jest o.ki pozdrówki :) kasia. dostosowana do drzewa rozdam owoce zasnę pod inną gruszą - to jest fajowe, to prawie jak pod moją, ciepłoniaście
kasiaballou Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, cieszę się z wielopłaszyznowej interpretacji - naprawdę jest o.ki pozdrówki :) kasia. dostosowana do drzewa rozdam owoce zasnę pod inną gruszą - to jest fajowe, to prawie jak pod moją, ciepłoniaście w takim razie moja peelka czuje się zasymilowana/zintegrowana i szczęśliwa p.s. u mnie ledwie trzy "nagie" trawniki zdrówkowo_kasia.
zak stanisława Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 płyniesz bardzo nierytmicznie i dlatego osiadasz na mieliznach,tzn, twoja Plka:D też kiedyś pisałam na ten sam temat ale jak róznie, pamiętam, dzięki tobie przypomniałam sobie tamten wiersz ale niestety w wyniku awarii systemu przepadły te moje stare sprzed kilu lat wiersze ;( ale co tam pożytek z nich żaden, bo szufladowały tylko w kompie:( cmok kasiu!
kasiaballou Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. piszę, jak czuję - huśtawka emocjonalna, mam nadzieję, że przeminie - jak lato, jak pory roku umiarkowanego klimatu dziękuję za chwilę i że przywołałam w jakimś stopniu wspomnienia kasia.
Rekomendowane odpowiedzi